Select Page

Pompa de caldura la casa parohiala in zona montana

“Este minune, sa te incalzesti cu ce a lasat Dumnezeu, caldura de la soare, din apa de ploaie, etc”

Parintele Ioachim M.

Baisoara jud.Cluj

Parintele Ioachim M. detine o casa parohiala in Baisoara jud.Cluj de 210mp P+E, intr-o zona montana pentru care a dorit o solutie completa automatizata pentru incalzire si apa calda menajera.

Pompa de caldura la casa parohiala in zona montana

Provocarea

– Casa parohiala 210mp P+E in zona de munte

– Instalatie interioara cu incalzire prin pardoseala HENCO

– Lipsa spatiului pentru o camera a centralei

Solutia

– Colegul nostru Andrei Boiciuc (reprezentant vanzari Cluj) a propus o pompa de caldura geotermala NIBE F1245 de numai 8kW cu o sursa in serpentina ingropata la 1.3m adancime pe o suprafata de 600ml intr-un singur strat

– Solutia integrata ofera si incalzire si apa calda prin intermediul boilerului integrat. Pompa de caldura a fost montata intr-o camara, intr-un spatiu foarte restrans.

Parintele Ioachim M. - Baisoara jud. Cluj

 

 

“Diferenta una fata de alta(pdc vs cazan lemn) este enorma. Nu trebuie sa scoti cenusa, este ecologica, reglaj de la distanta.

Sunt foarte multumit, le-as darama sobele la toti. In strainatate padurea e considerata aurul verde, nu ca la noi.Si confortul pe care il oferta cu inaczlirea in pardoseala… Pentru cazan pe lemn as fi avut nevoie de puffer, de boiler, multa tevarie, ocupa mult spatiu.Cum am calculat mi-ar fi trebuit 15-20mc de lemn/sezon. Pompa de caldura se amortizeaza in 3-4 ani prin pretul scazut la energie pe care il platesc pentru functionarea ei. Nu ii port de grija, este incomparabila cu o centrala pe lemne, recomand oricui, de la mic, la mare. Este minune, sa te incalzesti cu ce a lasat Dumnezeu, caldura de la soare, din apa de ploaie.”

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru instalare

Rezultat excelent

pompa de caldura

Parintele Ioachim M. este foarte multumit de alegerea facuta

Montajul a fost realizat in 2015, iar sursa pompei de caldura este o serpentina ingropata la 1.3m adancime cu o lungime de 600ml intr-un singur strat

“Pentru cazan pe lemn as fi avut nevoie de puffer, de boiler, multa tevarie, ocupa mult spatiu. Cum am calculat mi-ar fi trebuit 15-20mc de lemn/sezon.Pompa de caldura se amortizeraza in 3-4 ani prin pretul scazut la energie pe care il platesc pentru functionarea ei. Nu ii port de grija, este incomparabila cu o centrala pe lemne, recomand oricui, de la mic, la mare. Este minune, sa te incalzesti cu ce a lasat Dumnezeu, caldura de la soare, din apa de ploaie etc.”

 

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi, media voturilor: 4.58)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.