Select Page

Pompa de caldura Aer Apa – numai 16kW pentru o casa de 330mp

nibe f2120

“Desi ma batea gandul sa-mi cumpar un cazan pe peleti, cei de la TRUST m-au convins ca pompa de caldura este viitorul. Confortul si beneficiile sale sunt enorme, nu am nevoie de camera centralei, are un design modern si se poate controla de la distanta.”

Mihai S.

Sorogari jud. Iasi

Domnul Mihai S. are o casa nou construita in localitatea Sorogari, judetul Iasi. Casa are o suprafata de 330 mp – demisol, parter si etaj, izolata cu vata bazaltica de 15 cm iar domnul Mihai cauta o solutie moderna de incalzire.

 

Provocarea

– Avem de a face cu o casa noua, cu o suprafata generoasa de 330mp, pe trei nivele – demisol, parter si etaj, bine izolata.

– Casa nu dispunea de un spatiu special amenajat pentru montarea unui cazan pe lemn/peleti.

– Domnul Mihai dorea un echipament modern, silentios si comod de utilizat, atat pentru partea de incalzire, cat si pentru apa menajera, care sa-l scuteasca de aprovizionarea de lemne/peleti si alimentarea permanenta cu combustibil.

Solutia

– Colegul nostru Iustin Lazar (director vanzari filiala TRUST Iasi) a luat in considerare toate aspectele legate de suprafata casei si de dorintele domnului Mihai si i-a  propus o pompa de caldura NIBE aer apa F2120 de numai 16kW, impreuna cu un modul interior inteligent NIBE VVM500 – un echipament multifunctional pentru incalzire si apa calda.

– Intreaga instalatie este compusa din unitatea externa F2120, unitatea interna VVM500 si 3 module ECS pentru controlul temperaturii, cate unul pe fiecare etaj.

– Instalatia interioara este compusa din incalzire prin pardoseala HENCO, iar instalatia sanitara este realizata tot cu teava HENCO, fabricata in Belgia.

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru montaj

Rezultat excelent

Clientul este foarte multumit de alegerea facuta

Solutia aleasa cu VVM500 ii permite clientului sa faca economii , dar cel mai important aspect este faptul ca ii permite sa controleze fiecare dintre cele trei zone de incalzire din casa – demisol, parter si mansarda.

Unitatea inteligenta VVM controleaza cu ajutorul modulelor ECS incalzirea din pardoseala pe fiecare zona, inclusiv recircularea, astfel incat nu mai sunt necesare pompe de recirculare in fiecare cutie de distributie.

In plus, cu accesul prin NIBE Uplink, se poate supraveghea si controla caldura de la distanta, direct de pe telefon sau tableta.

Desi initial ma gandisem la un cazan pe peleti, cu ajutorul celor de la TRUST am ales cea mai buna varianta de incalzire a casei. Sunt foarte multumit, imi place design-ul pompei, este modern,  functia NIBE Uplink este formidabila, ma ajuta foarte mult iar unitatea aceasta interioara – VVM, contine toate elementele unei instalatii termice complete.

pompa de caldura
pompa de caldura

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (85 voturi, media voturilor: 3.96)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.