Select Page

Pompa de caldura la CASA de Vacanta din lemn

“Am instalat pompa de caldura in cabana de lemn, caldura si apa calda la discretie”

Ionel M.

Pangarati jud. Neamt

Domnul Ionel M. are o casa de vacanta situata intr-o zona unde numai curent electric exista. A eliminat din start posibilitatea instalarii unui cazan pe lemne pentru ca toata cabana este construita din lemn de calitate, si nici nu avea spatiu de camera centralei sau de spatiu de stocare a lemnelor, plus ca vroia ca aceasta cabana sa fie deja calda cand vrea sa evadeze in weekend-uri si sa se relaxeze, nu sa faca focul toata ziua.

Pompa de caldura la CASA de Vacanta din lemn

 

Provocarea

Zona montana, numai cu, curent electric.

– Cabana este din lemn, deci se doreste o solutie care sa nu foloseasca focul deschis
– Nu exista spatiu necesar construit pentru o camera a centralei
– De asemenea nu exista nici spatiu construit pentru stocarea lemnelor de foc
– Se dorea o solutie complet automatizata, care sa se poata fi controlata de la distanta, astfel clientul cand ajunge la cabana, caldura deja sa fie prezenta

Solutia

Directorul in vanzari Neamt Titi Dabija a propus o pompa de caldura apa-apa NIBE F1145-10 cu serpentina orizontala de 400 metri liniari ingropata in pamant, Instalatia interioara / jos incalzire in pardoseala, sus radiatoare.

Serpentina a fost executata in regim propriu, fiind nevoie doar de un mini escavator care a sapat pana la 2m adancime pentru pozitionarea serpentinei.

Dl. Ionel M. - Jud.Neamt

 

 

“Aveam nevoie de o solutie complet automatizata, sa o pot controla de la distanta, ca atunci cand ajungeam la cabana sa nu trebuiasca sa incep sa fac focul pentru caldura, de asemenea fiind investitia destul de mare pentru constructia completa din lemn, nu am vrut sa ma expun riscului de a folosi instalatii cu foc deschis”

 

SCOP

%

Risc de incendiu

zile pentru sapaturi

Rezultat excelent

Pompa de caldura la CASA de Vacanta din lemn – Incalzire cu SCOP de 5.0

Pentru fiecare 1kW consumat, pompa de caldura genereaza 5kW de energie termica

Pentru cele 6 luni ale sezonului rece, se estimeaza un consum intre 2700-3500 de RON per total sezon rece.

De asemenea cand ajunge la casa de vacanta, nu mai trebuie sa o incalzeasca, poate porni pompa de la distanta prin smartphone sau tableta

Pompa de caldura la CASA de Vacanta din lemn
Clientul nostru isi controleaza si monitorizeaza pompa de caldura prin intermediul internetului, cu aplicatia NIBE Uplink, pe care o poate descarca din APP Store si Google Play.

 

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE la casa ta de vacanta?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (74 voturi, media voturilor: 4.32)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.