Select Page

Noul controler inteligent NIBE SMO S40


O evolutie tehnologica in automatizarea pompei de caldura AER-Apa NIBE

Tehnologie de inalta clasa din Suedia

NIBE SMO S40 este un modul de control inteligent, o tehnologie avansata, prevazut cu un controler de noua generatie, in vederea asigurarii confortului si a functionarii economice si in conditii de siguranta a pompei de caldura aer-apa NIBE.

Pe afisajul mare touch, puteti citi si obtine informatii detaliate despre starea si modul de functionare a echipamentului si despre temperaturile din instalatie.

nibe smo s40

Design si tehnologie suedeza

 • Usor de folosit si prietenos cu utilizatorul, interfata sistem cu ecran tactil (touchscreen), conectare la internet prin cablu sau wireless;
 • Tehnologia Smart controleaza un sistem de incalzire format din una sau mai multe pompe de caldura aer-apa in cascada, un boiler pentru prepararea apei calde menajere cu control antilegionella, o sursa adititionala de incalzire, etc.;
 • Asigura functionarea in cascada a maxim 8 pompe de caldura aer-apa (2 unitati standard, un modul AXC suplimentar pentru fiecare 2 unitati adaugate);
 • Controleaza cazanul aditional in 3 trepte (electric), sau cu vana de amestec (gaz, motorina);
 • Poate gestiona direct, fara alte accesorii, circuitul de incalzire direct, pompa de circulatie;
 • Poate gestiona, prin intermediul unor module AXC suplimentare, pana la 8 circuite de incalzire si/ sau racire cu temperaturi diferite, vana de amestec;
 • Poate gestiona incalzirea, prin intermediul pompei de caldura, a apei din 2 piscine (cu accesorii suplimentare);
 • Poate comanda o pompa de recirculare apa calda menajera – control antilegionella;
 • Se poate interconecta cu sistemul de panouri fotovoltaice pentru controlul incalzirii si al prepararii apei calde in functie de energia electrica produsa (accesoriu necesar);
 • Poate integra sistemul de panouri solare pentru apa calda (accesoriu necesar);
 • Poate controla temperatura si umiditatea pana la maxim 4 zone;
 • Permite conexiunea cu pana la 4 controlere RMU S40 cu functie de sonda de camera si telecomanda prin fir sau wireless a intregului sistem sau doar a circuitului;
 • Contine 2 relee programabile pentru diverse functii dependente de aplicatie (semnalizare alarma, semnalizare racire, control pompa recirculare apa calda, control pompa de incalzire suplimentara, etc.);
 • Modul de comunicatie Modbus TCP/IP inclus;
 • Posibilitate de integrare in sisteme tip Smart Home;
 • Posibilitate de conectare contori de energie electrica sau termica externi;
 • Functie Smart Energy Source pentru selectarea automata a sursei de energie cea mai eficienta (in cazul mai multor tipuri de furnizori de energie termica – pompa de caldura, cazan pe gaz, pe motorina etc.);
 • Accesorii incluse standard in pachet: senzor exterior, senzor de camera, 5 senzori de temperatura de imersie, senzori monitorizare curent, materiale de montaj.

Daca ai deja o automatizare NIBE SMO 20 sau SMO 40, poti face upgrade la varianta S40 foarte usor. Unitatile exterioare AER-Apa NIBE AMS, F2040 si F2120 sunt compatibile cu noul SMO S40. Contacteaza-ne si afla mai multe detalii.

nibe seria S

Ecran touchscreen cu meniuri intuitive si SmartGuide

Cu noul controler SMO S40 este usor sa-ti gasesti confortul de acasa, ecranul mare touch screen de o calitate superioara face ca navigarea si setarea parametrilor sa fie extrem de usoara.

Iar noul ghid SmartGuide de la NIBE, va ajuta sa setati rapid ceea ce aveti nevoie, fie ca doriti sa mariti temperatura in casa, sau la apa calda de la dus.

nibe smo S40
nibe smo S40
nibe smo S40
nibe seria S

Control vocal prin boxe inteligente Google Home si Amazon Alexa

Acum puteti sincroniza boxele de comenzi vocale Google Home si Amazon Alexa pentru a controla incalzirea din casa ta doar prin comenzi vocale.

nibe smo s40
nibe seria S

Bine ati venit in era conexiunilor wireless

nibe smo S40

NIBE SMO S40 se poate conecta wireless la internet, accesul la noua aplicatia NIBE myUplink este gratuita.

Impreuna cu noul termostat de camera NIBE RMU S40 se realizeaza o conexiune wireless, termostatul poate fi montat oriunde in casa, acesta comunica cu SMO S40 in mod nativ, fara fire sau setari suplimentare.

Actualizarile de firmware se pot face prin wireless, (prin metoda OTA) asa cum faceti si la telefonul mobil. Odata ce sistemul este inregistrat in aplicatia myUplink, acesta primeste update-urile cele mai noi direct din internet, nu mai trebuie sa folositi memorii USB pentru update-uri.

nibe seria S

Functionare in functie de prognoza meteo

nibe smo S40

Functia de control meteo permite ca pompa de caldura sa se adapteze in functie de conditiile meteo, o caracteristica extraordinar de utila atunci cand vremea se schimba rapid.

Sistemul este conectat la internet si calculeaza necesarul de incalzire pe urmatoarele 4 ore de la informatiile primite de la furnizorul de meteo online.

Iar cu functia Smart Price Adaption*, puteti lege o varianta de pret pentru a va calcula consumul de energie electrica de la furnizor. In acest fel puteti folosi energia electrica atunci cand pretul este scazut si o puteti stoca pentru a fi folosita atunci cand pretul este mai mare.

*Este necesar un contract tarifar preferential cu furnizorul dvs de energie.

Eficienta ridicata impreuna cu pompele de caldura AER-Apa NIBE

NIBE AMS

nibe ams 20

NIBE F2120

pompe de caldura sol apa

NIBE F2040

nibe smo s40

NESIGUR ? Vrei sa afli ce pompa ti se potriveste ? Acum e usor cu ajutorul ghidului nostru online.

De ce sa alegeti o pompa de caldura NIBE ?

De aproape 70 de ani, NIBE Suedia produce soluții climatice eficiente și durabile pentru locuința dvs. Cu patrimoniul scandinavic, NIBE combina energia regenerabilă cu o nouă tehnologie inteligentă pentru a profita de puterea naturii.

Iar noi la TRUST EXPERT va oferim 26 ani de experienta in domeniu si o gama premium de servicii si suport post-vanzare.

Discuta cu noi, avem solutia potrivita

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

  Adresa de email *

  Nr. telefon (daca doresti sa te sunam)

  Judetul *

  Suprafata utila cladire (mp) *

  Cu ce va incalziti in prezent ?

  Ce tip de bransament electric aveti ?

  Ce fel de izolatie aveti ?

  Ce tip de ferestre aveti ?

  Doriti sa atasati planurile casei ? (doar fisiere: .pdf / .jpg / .doc - max 25Mb)


  Informatii suplimentare

  Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR

  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.