Referinte si studii de caz de la cei care au ales sa foloseasca produsele noastre

Ventilatie si pompa de caldura pentru o casa de 180mp

Locuinta de 180mp pe structura de lemn, bine izolata, in orasul Bacau – incalzire prin pardoseala Henco , pompa de caldura NIBE si ventilatie rezidentiala centralizata de la Sabiana Italy…

Ventilatie rezidentiala + pompa de caldura NIBE = EFICIENTA

Casa de aprox 150mp in Moinesti jud. Bacau cu pompa de caldura SOL-Apa NIBE, incalzire prin pardoseala Henco si ventilatie rezidentiala SABIANA

Ventilatie Sabiana Energy Smart Solutia moderna pt o casa moderna

Casa de aprox 130mp in Odobesti jud VN care dorea o solutie moderna de incalzire, racire si mai ales ventilatie

Pompa de caldura AER-Apa NIBE F2120 20kW pentru o casa de 450mp

Domnul Bogdan R. a construit o superba casa de aprox 450mp in jud. Iasi pentru care avea nevoie de o solutie moderna de incalzire si apa calda.

Doua pompe NIBE F2120 pentru o casa de 550mp

Casa de 550mp in judetul Neamt, avea deja instalata o pompa de caldura NIBE mai veche, si a dorit o modernizare + eliminarea cazanului pe peleti.

Cand fiecare metru patrat din casa este indispensabil, de ce sa-l ocupi cu instalatii termice ?

Casa in judetul Cluj, de 120 mp, construita din caramida de 30 cm, izolatie de 10 cm si geamuri tripan. Pentru incalzire se folosea o centrala electrica.

Pompa de caldura NIBE SOL-Apa cu incalzire prin pardoseala

Sursa o reprezinta serpentina orizontala care s-a montat in doua straturi, la 2.5 m si 1.3 m adancime, in lungime totala de 400ml.

Pompa de caldura sol-apa eficienta si economica

Domnul Dorin ne-a spus ca nu mai dorea sa investeasca in construirea unei incaperi separate pentru echipamentul de incalzire.

Pompa de caldura de numai 8kW, pentru o casa de 140mp

O casa in judetul Bistrita Nasaud, cu suprafata de 140 mp, construita din caramida de 25 cm grosime, izolata cu polistiren de 10 cm grosime si ferestre tripan.

Pompa de caldura la CASA de Vacanta din lemn

Cabana este din lemn, deci se doreste o solutie care sa nu foloseasca focul deschis si nu exista spatiu necesar construit pentru o camera a centralei.

Studiu de caz pompa caldura aer apa NIBE F2300

A disparut complet preocuparea permanenta de aprovizionare, depozitare, alimentare cu combustibil, precum si mizeria ce rezulta în urma utilizarii PDC.

Pompa de caldura NIBE impreuna cu energia solara fac casa buna

Domnul Lulu Z. are o casa cu suprafata de 420 mp in Piatra Neamt. Jumatate din casa este utilizata ca spatiu de locuit, iar cealalta jumatate pentru birouri.

Pompa de caldura NIBE incalzire cu apa din put

S-au forat 2 puturi de apa – unul pentru absorbtie la 40 m si unul pentru deversare la 20 m. Alimentarea cu apa a casei se realizeaza din acelasi foraj.

Avem mii de referinte si clienti multumiti in toata tara si in toate domeniile