Select Page

27 ani de incredere


Am transformat peste 27 de ani de activitate intr-o cautare continua de a ne imbunatati produsele si serviciile, asigurandu-ne ca tot ce livram se afla mereu la cele mai inalte standarde.

 

clienti multumiti

parteneri acreditati

reprezentanti zonali

%

proiecte reusite

Cine este TRUST ?

Totul a inceput in 1993 cu o reprezentanta in Piatra Neamt. In urmatoarele doua decenii de experienta, ne-am extins, reusind sa castigam increderea clientilor nostri si sa ne impunem ca experti in materie de centrale termice, sisteme de climatizare, accesorii pentru instalatii si solutii de proiectare a acestora.

TRUST EURO THERM SRL
Specialistul tau in solutii termice

Ne-am transformat in continuu

Pentru a fi mereu in linie cu nevoile clientilor nostri. In ultimii 25 ani sigla noastra a fost adaptata design-ului modern. Noua identitate de brand a luat in considerare abordarea Before the Line si After the Line in constructia brandului.

Ne-am extins si am investit in viitor

Din anul 2000 am investit in actualul sediu central pentru a face fata cererii si pentru a putea mentine nivelul de calitate a serviciilor si produselor noastre.

Am investit in resurse umane pentru a califica angajatii nostri, pentru a oferi un standard de calitate la nivel inalt.

Toate procesele ample de certificare au avut la baza un singur motto:

 

Expert in solutii termice de incalzire, racire si ventilatie

Expert in solutii termice de incalzire, racire si ventilatie

TRUST – REPREZENTANT OFICIAL IN ROMANIA PENTRU FIRMELE NIBE, SABIANA SI HENCO

TRUST EXPERT

NIBE Suedia

Suntem unicii reprezentanti pentru pompele de caldura NIBE Suedia. Avem exclusivitate pentru vanzarea si acordarea de suport tehnic.

TRUST EXPERT

SABIANA Italia

Cu un parteneriat de peste 20 ani, TRUST furnizeaza echipamente de incalzire, racire si ventilatie SABIANA.

TRUST EXPERT

HENCO Belgia

Furnizam in exclusivitate teava si fitinguri Henco in toata Romania de aproape 25 ani. Ne bucuram de o excelenta colaborare.

FACETI CUNOSTIINTA CU CEI DIN ECHIPA TRUST

 

 “AM CRESCUT IMPREUNA CU TRUST”

 

  • Manuela Dobos – Consultant tehnic dep. Comercial Ofertare
  • Lucrează la TRUST din 2002
  • Locuieste in Piatra Neamt
  • Ii place sa picteze si este pasionata de designul vestimentar

Desi pasionata mai mult de latura artistica, soarta a facut sa aprofundeze mai mult domeniul tehnic, absolvind Facultatea de Electrotehnica – specializarea Energetica industriala. A continuat sa lucreze in domeniul instalatiilor termice, cautand mereu frumusetea in fiecare lucru, iar acolo unde nu a gasit-o, a incercat sa o creeze. Asa a aflat ca orice lucru facut cu pasiune si din dorinta de a fi bine facut, asumat, are frumusetea lui, care o implineste zi cu zi.

De 16 ani in cadrul TRUST s-a perfectionat continuu in instalatiile de climatizare si ventilatie, fiind atrasa de tehnologiile mai complexe si inovative a echipamentelor. Ca si consultant tehnic, fiecare solutie de climatizare-ventilatie propusa, era o adevarata provocare, de a corespunde solicitarilor atat d.p.d.v. tehnic, cat si ca incadrare armonioasa in arhitectura spatiilor, pentru un confort termic, acustic, dar si vizual, cat mai placut.

Diversitatea provocarilor au fost un prim pas in diversitatea referintelor de care ne bucuram noi si clientii nostri: de la sali de evenimente, de spectacole, sau chiar de interventii chirurgicale, pana la cladiri de birouri, de invatamant, clinici, spitale, hoteluri, hale industriale…

“Pot spune ca soarta mi-a zambit, chiar daca mi-a deschis un drum diferit de cel dorit, un drum poate mai anevoios pentru o femeie, dar calatoria m-a invatat sa fiu propriul meu competitor.

Ma simt privilegiata ca am avut sansa sa lucrez intr-o firma de succes, in care m-am bucurat mereu de sustinerea si increderea colegilor mei, alaturi de care m-am dezvoltat, am invatat din greseli si am cladit impreuna ceea ce suntem astazi si le multumesc tuturor, ca avem azi ocazia sa sarbatorim impreuna, 25 de ani de experienta in domeniul HVAC. La multi ani TRUST!

 “CU TRUST AM DEVENIT UN EXPERT”

 

  • Adrian Maftei – Inginer coordonator dep Service TRUST
  • Lucrează la TRUST din 2002
  • Locuieste in Piatra Neamt cu sotia si fetita. Adora foarte mult sa mearga pe bicicleta.

Adrian a lucrat cu sisteme de incalzire si echipamente electrotehnice tot parcursul vietii sale profesionale. A absolvit facultatea de Electrotehnica Bucuresti, fiind fascinat de tehnologie si de sistemele inovative aparute in ultimii 20 de ani. Astazi este coordonatorul departamentului de service TRUST, si acorda suport after sales tuturor clientilor care achizitioneaza si monteaza echipamente moderne.

A inceput sa lucreze la TRUST cu 16 ani in urma, in anul 2002, dupa o scurta cariera in domeniul invatamantului pre-universitar ca profesor de electrotehnica si echipamente tehnice. De cand a ajuns la TRUST a fost implicat in toate proiectele mari, stabilind standarde ale calitatii la montaje pentru echipamentele comercializate de companie. In ultimii ani este implicat in cresterea exploziva a sistemelor de pompe de caldura pentru care acorda o responsabilitate enorma, astfel clientii TRUST sa aibe mereu raspunsurile la orice intrebare sau problema aparuta in procesul de dupa vanzarea echipamentelor.

“Ma consider destul de norocos sa lucreze intr-un mediu inconjurat de specialisti din cadrul companiei TRUST, cat si dintre furnizorii nostri din Suedia, Italia, Belgia.

Consider ca in domeniul electric si electronic trebuie sa existe reguli si reglementari astfel incat componentele mecanice si tehnologiile de incalzire si racire sa functioneze la unison fara probleme.”

TRUST dupa primii 25 ani:

– peste 300 parteneri instalatori acreditati in toata tara

– 20 reprezentanti de vanzari la nivel national

– ingineri service zonali instruiti de furnizorii nostri

– importatori exclusivi pentru marci internationale consacrate

– laborator service de teste si asistenta tehnica

– certificari ISO 9001 si SRAC

– departament ofertare tehnic cu peste 25 ani experienta in domeniul instalatiilor HVAC

Sediu TRUST