Select Page

30 ani de experienta


Am transformat aproape 30 de ani de activitate intr-o cautare continua de a ne imbunatati produsele si serviciile,

asigurandu-ne ca tot ce livram se afla mereu la cele mai inalte standarde.

clienti multumiti

parteneri acreditati

reprezentanti zonali

%

proiecte reusite

Istoria noastra

Totul a inceput in 1993 cu o reprezentanta in Piatra Neamt.

In urmatoarele doua decenii de experienta, ne-am extins, reusind sa castigam increderea clientilor nostri si sa ne impunem ca experti in materie de centrale termice, sisteme de climatizare, accesorii pentru instalatii si solutii de proiectare a acestora.

Ne-am transformat in continuu

Pentru a fi mereu in linie cu nevoile clientilor nostri. In ultimii 25 ani sigla noastra a fost adaptata design-ului modern. Noua identitate de brand a luat in considerare abordarea Before the Line si After the Line in constructia brandului.

Ne-am extins si am investit in viitor

Din anul 2000 am investit in actualul sediu central pentru a face fata cererii si pentru a putea mentine nivelul de calitate a serviciilor si produselor noastre.

Am investit in resurse umane pentru a califica angajatii nostri, pentru a oferi un standard de calitate la nivel inalt.

Toate procesele ample de certificare au avut la baza un singur motto:

EXPERT IN SOLUTII DE INCALZIRE, RACIRE SI VENTILATIE

trust expert

Expert in solutii termice de incalzire, racire si ventilatie

75% DIN ECHIPA NOASTRA
SUNT INGINERI CU PESTE 25 ANI EXPERIENTA 

Cu propriile departamente Tehnic & Vanzari, formate din ingineri cu experienta formata in urma a mii de proiecte si solutii furnizate in toata Romania.

De asemenea inginerii nostri din departamentul Service, furnizeaza servicii de calitate post-vanzare oriunde sunt solicitati, pentru suportul produselor noastre si a partenerilor nostri.

trust expert
trust expert

LOGISTICA MODERNA 

Am investit constant pentru a detine logistica necesara care sa furnizeze servicii moderne si competitive

trust expert
trust expert

TRUST – REPREZENTANT OFICIAL IN ROMANIA PENTRU NIBE, SABIANA SI HENCO

TRUST EXPERT

NIBE Suedia

Suntem unicii reprezentanti pentru pompele de caldura NIBE Suedia. Avem exclusivitate pentru vanzarea si acordarea de suport tehnic.

TRUST EXPERT

SABIANA Italia

Cu un parteneriat de peste 20 ani, TRUST furnizeaza echipamente de incalzire, racire si ventilatie SABIANA.

TRUST EXPERT

HENCO Belgia

Furnizam in exclusivitate teava si fitinguri Henco in toata Romania de aproape 25 ani. Ne bucuram de o excelenta colaborare.

FACETI CUNOSTIINTA CU ECHIPA TRUST

 

 “CU TRUST AM DEVENIT UN EXPERT”

 

  • Adrian Maftei – Inginer coordonator dep Service TRUST
  • Lucrează la TRUST din 2002
  • Locuieste in Piatra Neamt cu sotia si fetita. Adora foarte mult sa mearga pe bicicleta.

Adrian a lucrat cu sisteme de incalzire si echipamente electrotehnice tot parcursul vietii sale profesionale. A absolvit facultatea de Electrotehnica Bucuresti, fiind fascinat de tehnologie si de sistemele inovative aparute in ultimii 20 de ani. Astazi este coordonatorul departamentului de service TRUST, si acorda suport after sales tuturor clientilor care achizitioneaza si monteaza echipamente moderne.

A inceput sa lucreze la TRUST cu 16 ani in urma, in anul 2002, dupa o scurta cariera in domeniul invatamantului pre-universitar ca profesor de electrotehnica si echipamente tehnice. De cand a ajuns la TRUST a fost implicat in toate proiectele mari, stabilind standarde ale calitatii la montaje pentru echipamentele comercializate de companie. In ultimii ani este implicat in cresterea exploziva a sistemelor de pompe de caldura pentru care acorda o responsabilitate enorma, astfel clientii TRUST sa aibe mereu raspunsurile la orice intrebare sau problema aparuta in procesul de dupa vanzarea echipamentelor.

“Ma consider destul de norocos sa lucreze intr-un mediu inconjurat de specialisti din cadrul companiei TRUST, cat si dintre furnizorii nostri din Suedia, Italia, Belgia.

Consider ca in domeniul electric si electronic trebuie sa existe reguli si reglementari astfel incat componentele mecanice si tehnologiile de incalzire si racire sa functioneze la unison fara probleme.”