Select Page

Deveniti partener NIBE


OPORTUNITATE UNICA

Vă oferim produse premium, într-o industrie cu perspective de dezvoltare excelente. Veți găsi o echipă experimentată care vă oferă suport tehnic specializat. Colaborarea cu noi vă permite să lucrați cu cele mai moderne și eficiente sisteme de încălzire, răcire și ventilație.

AVEȚI EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUL HVAC?
SUNTEȚI INSTALATOR SAU PROIECTANT?

Vă invităm să lucrăm împreună!

Veti putea lucra cu cele mai noi si premium solutii, in cele mai interesante proiecte din Romania, toate sustinute de inginerii TRUST si NIBE Suedia.

 

 • Ne dorim o colaborare de lungă durată cu dumneavoastră și oferim asistență de specialitate rapidă, prin intermediul inginerilor noștri.
 • Fiecare proiect si fiecare montaj este atent planuit si vine la pachet cu experienta noastra in domeniul HVAC de peste 27 ani.
 • Oferim cursuri de specializare, scopul nostru fiind dezvoltarea continua a competentelor partenerilor nostri pentru a realiza montaje si proiecte de inalta caltate pentru satisfactia clientilor.
 • Suportul nostru post-vanzare va ajuta sa rezolvati orice problema semnalata de clientii dvs.
 • O gama variata si stocabila de piese de schimb pentru toate marcile.
 • Sistem modern de comunicare si ticketare a fiecarei probleme semnalate de dvs sau de clientii dvs.
nibe romania

CONTACT

Ne puteti contacta pentru informatii suplimentare
email: office@nibe.ro
tel: 0730 206 206 / 0233 206 206

  Email *

  Telefon *

  Judet: *

  Mesaj:

  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.