Select Page

Pompa de caldura geotermala NIBE la pensiune din lemn

“Am optat pentru acest sistem de incalzire,deoarece lemnele s-au scumpit, nu aveam om tot timpul disponibil sa taie lemnele, sa faca focul etc.  Este o investitie mare, dar merita, daca iti doresti confort si sa nu ai de lucru cu aprinsul focului”

Dani L.

Arieseni jud.Alba

Domnul Dani L. detine o pensiune frumoasa, realizata complet din lemn, in localitatea Arieseni, jud. Alba. Are o suprafata de 150mp cu P+E, situata pe o zona stancoasa, la care dorea incalzire si apa calda menajera, dar sa o si controleze de la distanta.

Pompa de caldura geotermala NIBE la pensiune din lemn

Provocarea

– Pensiune construita din lemn, cu suprafata de 150mp

– Si-a dorit o solutie de viitor care sa ocupe putin spatiu, complet autonoma, fara risc de explozie, incendiu sau inghet, nu exista gaz in zona

– Instalatia interioara realizata cu incalzire in pardoseala HENCO

Solutia

– Colegul nostru Andrei Boiciuc (reprezentant vanzari Cluj) o propus solutia cu pompa geotermala NIBE 1255-6kw, solutie compacta cu boiler incorporat pentru incalzire si apa calda menajera, compresor inverter, modularea puterii in functie de necesarul real de incalzire, rezulta costuri mai mici de curent.

– Sursa: 1 foraj de 120m, s-a sapat in stanca, nu exista spatiu suficient pentru serpentina iar costurile in exploatare aer-apa ar fi fost mai mari la aer-apa tinand cont ca este la munte, statiune de schi, si iarna este foarte frig

Dl. Dani L. - Arieseni jud. Alba

   

“Am optat pentru acest sistem de incalzire,deoarece lemnele s-au scumpit, nu aveam om tot timpul disponibil sa taie lemnele,focul etc. Ma bucur  ca am reusit. Este foarte comod sa poti sa dirijezi totul de pe telefon si acolo sa fie caldura, apa calda. Este o investitie mare,dar merita daca iti doresti comfort si sa nu ai de lucru cu aprinsul focului. Recomand celor care au posibilitatea acest sistem de incalzire.”

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru foraj

Rezultat excelent

Pompa de caldura geotermala NIBE la pensiune din lemn

Foraj in stanca realizat in 2 zile

Sezonul rece care a trecut a fost usor pentru pompa geotermala NIBE instalata in locatie

Incalzirea prin pardoseala a oferit confort maxim, plus ca nu exista risc de incendiu, inghet sau explozie precum in cazul altor solutii

“Este foarte comod sa poti sa dirijezi totul de pe telefon si acolo sa fie caldura, apa calda.

Este o investitie mare,dar merita daca iti doresti comfort si sa nu ai de lucru cu aprinsul focului.

Recomand celor care au posibilitatea acest sistem de incalzire.”

 

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 voturi, media voturilor: 4.80)
Loading...

 

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.