Select Page

VIZIUNEA NIBE Suedia

CONFORTUL DUMNEAVOASTRA ESTE MISIUNEA NOASTRA

Natura poate fi calda si iubitoare, dar si puternica si hotarata. Ea este cea mai mare sursa de energie si depindem de ea pentru a da viata tuturor lucrurilor din jurul nostru.

Am modelat mediul dur al nordului cu schimbari climatice puternice si am invatat sa ne adaptam in consecinta. Indiferent daca este o zi de iarna rece sau o dupa-amiaza fierbinte in soarele de vara, avem nevoie de un climat echilibrat interior care sa contribuie la o viata confortabila de zi cu zi, indiferent de vreme.

Valorizam patrimoniul nostru nordic prin valorificarea energiei regenerabile a naturii si, combinandu-l cu noua tehnologie inteligenta, putem oferi solutii eficiente care sa protejeze oamenii si natura. Gama larga de produse va ofera casei dvs racoare, caldura, ventilatie si apa calda, cu un impact minim asupra mediului – pentru a putea crea impreuna un viitor mai durabil.

NIBE GROUP

NIBE este un grup global care dezvolta si produce solutii inteligente si eficiente energetic de interior in toate tipurile de imobile. Acest lucru ajuta clientii nostri sa isi reduca consumul de energie si impactul asupra mediului. Ofera pe piata componente si solutii pentru incalzire inteligenta si pentru gestionarea industriala a infrastructurii.

NIBE a fost creat cu peste 65 de ani in urma intr-o regiune din sudul Suediei, renumita pentru spiritul antreprenorial si prin munca orientata spre obiective, NIBE a devenit un grup international, cu 2016 vanzari de 15,4 miliarde SEK si putin peste 13 000 de angajati.

NIBE este listat la bursa sub numele de NIBE Industrier pe Nasdaq Stockholm din 1997, cu o a doua listare pe SIX Swiss Exchange din 2011.

Operatiunile se desfasoara in trei domenii de activitate: NIBE Climate Solutions, NIBE Element si Sobe NIBE.

  • NIBE Climate Solutions produce solutii inteligente si eficiente din punct de vedere al consumului de energie in toate tipurile de imobile.
  • NIBE Element produce componente si solutii pentru incalzire si control inteligent pentru industrie si infrastructura.
  • NIBE Sobe fabrica seminee cu cerinte ridicate privind designul si eficienta energetica.

Vezi pagina NIBE GROUP >>

nibe romania
nibe romania

FACETI CUNOSTINTA CU SUPRAVEGHETORUL DE LA “FABRICA DE POMPE DE CALDURA”

In 2018, Katarina Brelin sarbatoreste cea de-a zecea aniversare a NIBE Energy Systems. Timp de 2,5 ani, ea este una dintre cele cinci supervizori la fabrica de pompe de caldura din Suedia, iar forta de munca este de aproximativ 30 de angajati. Responsabilitatea pe care o are Katarina este sa se asigure ca clientii primesc cele mai bune produse din lume la timp si ca angajatii lor se vor dezvolta si se simt bine la locul de munca.

Centrul pompei de caldura din Markaryd este o alta “fabrica”. Este linistita, luminoasa si confortabila. Un calm neobisnuit la exterior in ciuda activitatilor febrile la interior. Un mediu care face ca Katarina sa sarbatoreasca acum zece ani la lucru.

“Am inceput ca instalator si am instalat mii de pompe de caldura in timpul anilor mei. De peste doi ani, sunt supraveghetor si am placerea de a conduce o echipa fantastica de montatori si testeri “, spune Katarina Brelin, supraveghetor la fabrica de pompe de caldura.

Fabrica de pompe de caldura este locul unde pompele de caldura sunt asamblate si testate. Aici sunt produse pompe de caldura, fie ca sunt pompe de caldura pentru aer evacuat, caldura de sol sau aer/apa.

A INCEPUT CA INSTALATOR

Dupa ce a lucrat cu vanzari, Katarina a Inceput 2007 ca instalator la NIBE Energy Systems. Curand dupa aceea, Katarina si-a schimbat vocatia si a descoperit sistemele de incalzire si racire, ulterior a fost numita lider de echipa.

“M-am angajat foarte mult sa creez un mediu de lucru de care colegii mei se bucura si unde se dezvolta. Toata lumea are nevoie de ajutor, si toata lumea merita sprijin, atentie si lauda. Cred ca este foarte important sa oferim feedback pozitiv si constructiv. Nu costa nimic si conteaza foarte mult ca noi sa stim ca am facut un lucru bun pentru ca altii sa se bucure de el” spune Katarina.

nibe romania
nibe romania

 “CU NOI, OAMENII CRESC SI SUNT INVENTIVI”

  • Mattias Nilsson – Director de dezvoltare produs NIBE Energy Systems.
  • Lucrează la NIBE din 2005.
  • Locuieste in Bjuv cu sotia si trei copii. Adora foarte mult badmintonul si tenisul de masa
nibe romania

Mattias a lucrat cu pompe de căldură pe tot parcursul vieții sale profesionale, iar interesul pentru tehnologia de răcire și căldură a fost deja ridicat în liceu. De 27 de ani, el a fost fascinat de ce tehnologie și sistemele de incalzire si racire pentru a schimba lumea noastră. Astăzi este lider în dezvoltarea produselor NIBE ENERGY SYSTEMS împreună cu 70 de ingineri de dezvoltare din Markaryd Suedia.

Cu 12 ani în urmă, soarta la dus la NIBE, iar familia sa putut muta spre sud, spre orașul natal al lui Mattia, Bjuv. De atunci, el a fost implicat într-o excursie de dezvoltare explozivă pentru NIBE Energy System. Inițial, Mattias sa concentrat pe sarcina sa de manager tehnic de produse pentru încălzirea solului. Acum trei ani, lui Mattias i sa acordat cea mai mare responsabilitate pentru activitatea de dezvoltare a produselor, în calitate de Manager de Dezvoltare a Produselor.

“Sunt destul de norocos să lucrez cu 70 de oameni inteligenți și cu multi alti angajați care sunt experți într-un vast domeniu de profesii. în domeniul electric și electronic exista reguli și reglementări, programare, mecanică, tehnologie de răcire și testare, care trebuiesc sa functioneze la unison fara probleme. Unul dintre punctele noastre forte este că avem o mare competență internă și că putem progresa rapid orice provocare. Este într-adevăr ceva care face NIBE unic atât în ​​Suedia, cât și în lumea din industria noastră “, spune Mattias.