Select Page

Pompa de caldura cu racire pentru verile caniculare din Romania

“De ce pompa de caldura? Deoarece pentru mine, pentru familia mea, locuinta = confort termic. As vrea sa subliniez, ca acest confort termic se refera atat la sezonul rece cat si la sezonul cald”

Dragos C.

jud. Iasi

Domnul Dragos C. detine o casa in jud. Iasi, pe structura de lemn, 100 m patrati utili, izolatia:10 cm polistiren exterior, 10 cm vata bazaltica +10 cm vata minerala cu folie aluminiu interior.

pompa de caldura NIBE F1155 cu racire

 

Provocarea

– Casa in judetul Iasi pe structura de lemn.

Domnul Dragos C:

– Am hotarat sa schimb cazanul cu lemne si am atunci am contacta personalul Trust Expert. Tot de la ei am achizitiont si montat un sistem de preparea a apei calde menajere, un panou solar de care sunt foarte multumit.

– Initial ma gandeam la un cazan pe peleti, dar in urma discutiilor am hotarat sa montez o pompa de caldura geotermala. Cunosteam acest sistem dar credeam ca este extrem de scump. Investitia a fost mai mare decat in cazul cazanului pe peleti, dar beneficiile sunt de departe mult mai mari. Este un sistem foarte economic, total independent, ecologic, controlabil la distanta, si un sistem de climatizare pentru tot timpul anului(iarna cald, vara rece)

Solutia

– Colegul nostru Iustin Lazar (Director vanzari Iasi) a propus o pompa de caldura NIBE F1155 PC de numai 6 kW si ventiloconvectoare SABIANA CRC

Domnul Dragos C:

Cum functioneaza ?

Deoarece am montat acest sistem in primavara si prea putin am avut nevoie de caldura, acum ma pot bucura doar de racoarea pe care acest sistem o ofera in sezonul cald si sunt foarte multumit. Pentru a putea folosi acest sistem la adevarata lui valoare am schimbat si vechile radiatoare cu ventiloconvecoare.

Cat de mult v-a schimbat stilul de viata ?

Complet as spune! confortul termic este excelent si repet, pe tot parcursul anului. Acesta este de departe cel mai important aspect, dar as reaminti si cateva lucruri de care am “scapat” si care sunt foarte importante: lemne (procurare, depozitarea, manipularea), alimentarea cazanului zilnic, curatarea cazanului, a cosului; la întoarcerea din vacante caminul era total neprielnic 🙂

Dl. Dragos C. - jud. Iasi

 

 

“Deoarece am montat acest sistem in primavara si prea putin am avut nevoie de caldura, acum ma pot bucura doar de racoarea pe care acest sistem o ofera in sezonul cald si sunt foarte multumit. Pentru am putea folosi acest sistem la adevarata lui valoare am schimbat si vechile radiatoare cu ventiloconvecoare.

Sursa energiei ? foraj la 130m langa casa, asigura o temperatura constanta indiferent de temperatura exterioara”

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru foraj

Rezultat excelent

Clientul este foarte multumit de alegerea facuta

Domnul Dragos C. a ales sa-si schimbe cazanul pe lemne cu o pompa de caldura geotermala, sursa de caldura fiind foraj a 130m adancime langa casa.

Tot acum a ales sa-si schimbe radiatoarele cu ventiloconvectoare SABIANA pentru a beneficia si de incalzire si de racoare cu aceleasi echipamente, nemafiind necesare instalarea altor echipamente.

“Sunt foarte increzator in sistemul achizitionat si-l recomand tuturor care doresc sa se simta bine atunci când ajung acasa, cu adevarat “ca acasa”

 

Alegerea potrivita, ventiloconvectoare SABIANA fabricate in ITALIA

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 voturi, media voturilor: 4.75)
Loading...

Pompa de caldura NIBE

Flexibilitate

A fost pastrata instalatia cu radiatoare si ventiloconvectoare existenta. Forajul pentru sursa de apa a fost executat in 2 zile de catre o firma specializata.

Accesorii ce fac viata mai usoara

Modificarile din camera centralei, montajul pompei de caldura si al accesoriilor necesare au durat in total 5 zile.

Suport specializat

Punerea in functiune a fost facuta de catre Ovidiu Spiridon, inginer in cadrul compartimentului Service la TRUST, certificat de NIBE Suedia.

Control de la distanta

Cu NIBE Uplink iti poti controla sistemul de acasa, de oriunde de pe telefon sau tableta