Select Page

Incalzire prin pardoseala HENCO


HENCO – made in Belgium

 

Incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR - căldură plăcută și confortabilă

Incalzirea prin pardoseala HENCO Belgia genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei.

Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.

ventiloconvectoare
henco floor

De ce să alegeți HENCO FLOOR?

Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă un pachet cuprinzător de produse de înaltă calitate, inclusiv țeavă compozită Henco. Instalarea unei conducte de înaltă calitate cu durată lungă de viață este esențială într-un sistem de încălzire prin pardoseală. Deoarece înlocuirea sistemului de conducte este o afacere costisitoare.

Pe lângă o gamă de produse de primă clasă, incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR se mândrește, de asemenea, cu un birou de design cu experiență care oferă suport adecvat pentru toate produsele.

Avantaje HENCO FLOOR

– Confort si silentiozitateincalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.

– Economiedaca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperatura a agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.

– Spatiufiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor. Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti

Igiena si eficienta

 

Incalzirea prin pardoseala caldura este transmisa prin intermediul radiatiei care impiedica formarea curentilor de aer pentru ca aerul pe care il respiram sa fie curat. Iar caldura este distribuita uniform in toata casa.

Sistem cu tacker

În acest sistem de încălzire prin pardoseală, conducta este ținută în poziție prin clipsuri.

Acesta este un sistem utilizat în mod obișnuit pentru instalarea încălzirii în pardoseală pe o suprafață mare. Este necesar un dispozitiv special de prindere pentru clipsurile de prindere

În medie, pentru fiecare metru de conducte sunt necesare trei clipsuri. Tipul clipsului se alege in functie de diametrul tubului si grosimea izolatiei.

Cere o oferta cu incalzire prin pardoseala pentru casa ta

Completeaza formularul si cere o cotatie de pret de la expertii nostri

 

  Adresa de email *

  Numar de telefon *

  Judetul dumneavoastra *

  Suprafata de incalzit (mp) *

  Informatii suplimentare

  Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR

  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.

  Cum se monteaza o incalzire prin pardoseala in sapa HENCO FLOOR ?

  Urmareste videoclipul nostru