Incalzirea prin pardoseala HENCO este fabricata complet in Belgia

Incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR
căldură plăcută și confortabilă

Incalzirea prin pardoseala Henco are multe avantaje și posibilități. 

 

  • Incalzirea prin pardoseala HENCO Belgia genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei. Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.
Incalzirea prin pardoseala
  • Confort, silentiozitate: incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.
  • Economie: daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperatura a agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.
  • Spatiu: fiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor. Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti
  • Igiena: la incalzirea prin pardoseala caldura este transmisa prin intermediul radiatiei care impiedica formarea curentilor de aer pentru ca aerul pe care il respiram sa fie curat.
  • Control: termostatele de ambianta reprezinta inima unui sistem de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

De ce să alegeți Henco FLOOR?

 

Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă un pachet cuprinzător de produse de înaltă calitate, inclusiv țeavă compozită Henco. Instalarea unei conducte de înaltă calitate cu durată lungă de viață este esențială într-un sistem de încălzire prin pardoseală. Deoarece înlocuirea sistemului de conducte este o afacere costisitoare.

Pe lângă o gamă de produse de primă clasă, incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR se mândrește, de asemenea, cu un birou de design cu experiență, prietenos cu clienții, care oferă suport adecvat în întreaga gamă:

 

  • Consultanță tehnică de specialitate
  • Planuri de instalare pe scară detaliată
  • Fișier tehnic, calculul încălzirii prin pardoseală completă
  • Asigurarea ingineriei interne

Sisteme diferite pentru toate necesitatile

Când vine vorba de încălzire prin pardoseală, fiecare podea necesită o abordare unică. Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă sisteme diferite, asigurându-vă că găsiți întotdeauna soluția ideală pentru nevoile dumneavoastra.

Incalzirea prin pardoseala

Placa cu nuturi

 

În acest sistem de încălzire în pardoseală conducta este montată pe o placă de sistem preformată. 

Acesta este un sistem de instalare rapidă care nu necesită instrumente speciale. 

Principalul lucru este să vă asigurați că placa de sistem este plasată pe o suprafață complet plană. Nu poate exista decât un singur nivel de izolație sub placă.

Incalzirea prin pardoseala

Sistem cu Tacker

 

În acest sistem de încălzire prin pardoseală, conducta este ținută în poziție prin clipsuri.

Acesta este un sistem utilizat în mod obișnuit pentru instalarea încălzirii în pardoseală pe o suprafață mare. Este necesar un dispozitiv special de prindere pentru clipsurile de prindere

În medie, pentru fiecare metru de conducte sunt necesare trei clipsuri. Tipul clipsului se alege in functie de diametrul tubului si grosimea izolatiei.

 

Citeste studiul de caz – Cum poate incalzirea prin pardoseala sa economiseasca minim 20% la factura de incalzire

 

“Vroiam sa-mi eficientizez incalzirea in casa. Am ales incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR impreuna cu pompa de caldura NIBE, iar temperatura in instalatie nu depaseste 40 grade celsius, ceea ce imi va conferi economie dar si confort maxim in toata casa”

Tanase B. Visani jud. Iasi

Urmareste cat de usor si rapid se instaleaza incalzirea prin pardoseala HENCO

Si mai multe referinte cu incalzirea prin pardoseala HENCO

Vrei sa te incalzesti folosind incalzirea prin pardoseala HENCO ?

Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Adresa de email *
Numar de telefon *
Judetul dumneavoastra *
Suprafata de incalzit (mp) *
Informatii suplimentare
Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.
Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star 2 Stars 3 Stars 4 Stars 5 Stars (179 voturi, media voturilor: 4.71)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

Incalzirea prin pardoseala

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

Incalzirea prin pardoseala

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

Incalzirea prin pardoseala

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.