Pompa de caldura sol-apa eficienta si economica

“Chiar daca investitia initiala a fost mai mare decat in cazul vecinilor mei care au montate cazane pe lemn sau pe peleti, costurile in exploatare sunt mai mici iar confortul este maxim”

Dorin R.

Bistrita jud. Bistrita-Nasaud

Domnul Dorin R. locuieste in judetul Bistrita-Nasaud, intr-o casa cu suprafata de 160mp, construita din caramida de 38 cm, izolata cu vata minerala de 10 cm si ferestre tip tripan.  Domnul Dorin a citit informatii despre mai multe variante de incalzire, dumnealui fiind in cautarea unui sistem care sa fie economic si usor de utilizat.

nibe romania

 

Provocarea

– Domnul Dorin are o casa nou construita in Bistrita-Nasaud iar in zona nu exista posibilitate de racordare la reteaua de gaz.

– Domnul Dorin ne-a spus ca nu mai dorea sa investeasca in construirea unei incaperi separate pentru echipamentul de incalzire (ca in cazul unui cazan pe lemn/peleti care, in plus, mai necesita si un spatiu suplimentar pentru depozitarea combustibilului).

– Isi dorea o varianta de sistem simplu de utilizat pe care, daca era posibil, sa il poata regla si supraveghea de la distanta – timpul dumnealui fiind destul de incarcat.

Solutia

– Colegul nostru i-a propus domnului Dorin o solutie cu pompa de caldura Sol/Apa cu boiler incorporat NIBE F1245-8 care-i asigura atat necesarul de caldura, cat si cel de apa calda menajera.

– Avand in vedere spatiul existent din jurul casei, sursa de caldura cea mai potrivita a fost serpentina orizontala ingropata la 2 m adancime.

– In ceea ce priveste instalatia interioara, deoarece domnul Dorin a dorit maximum de confort, s-a optat pentru sistemul de incalzire in pardoseala care, in plus, asigura si o economie importanta in consumul de energie.

 

 

 

Dl. Dorin R. Bistrita jud. Bistrita-Nasaud

 

“Chiar daca investitia initiala a fost mai mare decat in cazul vecinilor mei care au montate cazane pe lemn sau pe peleti, costurile in exploatare sunt mai mici iar confortul este maxim. 

 

In plus, am ales o solutie moderna si ecologica, dar mai ales sigura, pe care o pot controla de la distanta, prin telefon.

 

Chiar daca pompa de caldura a fost o noutate pentru mine, am primit sprijin tehnic atat inainte, cat si dupa ce s-a montat.

 

Sunt foarte multumit de alegerea facuta!”

SCOP

Metri patrati

zile pentru sapaturi

Rezultat excelent

Clientul este foarte multumit de alegerea facuta

De la punerea in functiune din 2014, s-a realizat un consum mediu de 300 lei lunar la energia electrica.

Incalzirea prin pardoseala ajuta la economia realizata, fiind sistemul cel mai eficient si confortabil de a incalzi o locuinta.

Cu ajutorul internetului si a NIBE Uplink puteti obtine o privire de ansamblu si starea actuala a pompei de caldura si a incalzirii din locatia dumneavoastra.

nibe uplink iphone

Veti obtine o buna imagine de ansamblu, unde puteti urmari si controla nivelul de incalzire si producerea de apa calda.

Daca sistemul dumneavoastra este afectat de o dereglare operationala veti primi o alerta prin e-mail, care va permite sa reactionati rapid indiferent unde va aflati.

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star 2 Stars 3 Stars 4 Stars 5 Stars (41 voturi, media voturilor: 4.73)

Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.