Select Page

Inlocuire cazan pe lemne cu pompa de caldura NIBE

“Am scapat de stresul si grijile cazanului pe lemne, nu de multe ori a trebuit sa scot lemnele din cazan datorita blocarii cand tensiunea cadea si backup-ul cu UPS se epuiza

Irina T.

Rusenii Vechi, Com Holboca, Iasi

Doamna Irina T. detine o casa de 140mp P+E in Rusenii Vechi, Com Holboca, Iasi la care timp de 7 ani dna Irina (si fiica ei care este in clasa 1) au folosit pentru incalzirea casei si a apei calde un cazan pe lemne Arca Aspiro, un boiler de 300l (supradimensionat) si o instalatie interioara cu calorifere.

Inlocuire cazan pe lemne cu pompa de caldura NIBE

Provocarea

– Casa in jud. Iasi cu un cazan pe lemne

– Cazan pe lemne care avea nenumarate probleme cu blocajele mai ales cand se intrerupea curentul electric iar backup-ul electric se epuiza.

– S-a dorit o solutie practica si economica

Solutia

– Colegul nostru Iustin Lazar (dir. vanzari Iasi) a propus o solutie cu pompa de caldura NIBE F1145 cu instalare rapida ce a inlocuit cazanul vechi Arca Aspiro.

– Sursa: serpentina orizontala,  dublu-stratificata, ingropata la 2.5m pe terenul de 300mp disponibil in fata casei.

– Instalatia interioara este formata din radiatoare.

COP

Metri patrati

zile pentru montaj

Rezultat excelent

Pompele de caldura NIBE fiabilitate dovedita

Clienta este extrem de multumita

Ii era extrem de greu sa faca zilnic focul avand in vedere ca sotul lucreaza in cea mai mare parte din an in strainatate. In plus avea si o senzatie de teama fata de cazanul pe lemne, legata de faptul ca s-ar putea supraincalzi si exploda. Chiar a fost pusa de cateva ori in situatia in care a trebuit sa scoata din cazan lemne arzand, deoarece curentul electric a fost intrupt pentru o perioada lunga de timp si bateria de back-up s-a descarcat.

Clienta este extrem de multumita. Acum poate sa regleze temperatura in casa si a apei calde de pe telefon, iar sotul le stie in siguranta pentru ca si el poate sa urmareasca din strainatate modul de functionare. A recomandat sistemul rudelor si vecinilor.

Sursa: serpentina orizontala, dublu stratificata, ingropata la 2.5m pe terenul de 300mp disponibil in fata casei.

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 voturi, media voturilor: 4.20)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.