Select Page

Instalatori NIBE


FII SIGUR CA POMPA TA ESTE INSTALATA CORECT SI FUNCTIONEAZA LA POTENTIALUL SI EFICIENTA MAXIMA

GASESTE UN INSTALATOR NIBE APROAPE DE TINE

   CE ESTE UN INSTALATOR NIBE ?

   Sunt firmele de instalatii care si-au dezvoltat competenta si experienta de instalator specializat in echipamente NIBE Suedia, respecta cerintele de instalare, punere in functiune si service.

   Instalatorii NIBE actioneaza in scopul cresterii confortului utilizatorilor de echipamente NIBE Suedia si pentru eficientizarea functionarii acestora.

   Pentru ca un instalator sa apara pe site-ul nostru, trebuie sa indeplineasca anumite criterii pe care sa le respecte cu strictete. Totusi, unele informatii furnizate au fost preluate pe baza de incredere ca urmare, va recomandam sa efectuati o verificare independenta a instalatorului. 

   In baza codului de bune practici NIBE, instalatorii trebuie: 

   • Sa actioneze cu profesionalism, competenta si responsabilitate 
   • Sa respecte toate standardele si reglementarile specifice, in vigoare in Romania
   • Sa instaleze si sa puna in functiune echipamentele NIBE, in conformitate cu toate procedurile si manualele de instalare NIBE
   • Sa respecte listele cu verificarile specifice pentru produsele NIBE
   • Sa demonstreze clientului functionarea corecta si parametrizarea sistemului 
   • Sa pastreze legatura directa cu clientii si sa raspunda solicitarilor referitoare la produsele NIBE cu rapiditate si intr-o maniera profesionista
   • Sa fie in permanenta la curent cu gama de produse NIBE si cu noutatile din domeniul HVAC si al instalatiilor 

   Lista de instalatori contine datele de contact ale instalatorilor NIBE care au participat la cursurile noastre de instruire pentru pompele de caldura geotermale, aer-apa si au instalat cu succes pompe de caldura NIBE.

   Instalatorii ce apar pe lista noastra nu sunt angajati NIBE sau TRUST EURO THERM SRL si, desi ne straduim sa va punem in legatura cu un instalator bine instruit si experimentat, fie prin intermediul acestei liste, pe cale verbala, pe email sau prin intermediul unor campanii de promovare. Nu ne asumam responsabilitatea privind calitatea lucrarilor de montaj sau de service pe care acesta le va furniza.