Select Page

ACCESORII SMART HOME NIBE SERIA S


 

Accesorii noi pentru pompe de caldura cu adevarat inteligente

Faceti din pompa de caldura cel mai inteligent echipament de acasa

ACCESORII PENTRU O CASĂ INTELIGENTĂ CU

NIBE SERIA S

Accesorii Smart Home NIBE wireless vă ajută să profitați la maximum de seria S. Sunt noi oportunități de a vă îmbunătăți confortul interior pentru a se potrivi nevoilor dvs., consumând în același timp mai puțină energie.

Dacă aveți o pompă de căldură NIBE conectată, puteți controla și monitoriza sistemul de încălzire și ventilație simplu și ușor utilizând myUplink. Noile accesorii inteligente vă oferă o precizie și un confort și mai mare, cameră cu cameră.

Accesoriile sunt unități mici care se montează cu ușurință pe perete și se conectează la instalația dvs. NIBE S. Vă puteți așeza și relaxați-vă în timp ce instalația dvs. de încălzire reglează automat temperatura, umiditatea și nivelul de CO2 – sau le puteți regla manual pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Seria NIBE S este o parte naturală a casei conectate. Tehnologia inteligentă ajustează automat climatul interior în timp ce exercitați un control complet de pe telefon sau tabletă. Profita de accesorii Smart Home NIBE astfel obtineti confort maxim și consum minim de energie – și faceți o favoare naturii în același timp.

Accesorii Smart Home NIBE
Accesorii Smart Home NIBE

TERMOSTAT DE CAMERA – ROT 10

Termostatul de cameră fără fir vă permite să citiți și să controlați temperatura unei camere sau a unei zone climatice de pe afișajul termostatului de cameră sau prin intermediul aplicației myUplink din smartphone. De exemplu, prin
creșterea ventilației atunci când aveți mulți invitați sau reduceți ventilația pentru economii mai bune atunci când nu sunteți acasă.

Deoarece este alimentat de o
baterie reîncărcabilă , este ușor de instalat.

Montați termostatul în cameră și conectați-l la pompa de căldură NIBE S.

rmu S

TERMOSTAT INTELIGENT – RMU S40

Termostatul de cameră RMU S40 este un mic ajutor inteligent pentru monitorizarea zonei de confort din casă. Ecranul tactil servește ca afișaj de funcționare pentru numeroși parametri și, de asemenea, ca telecomandă pentru încălzire, răcire sau ventilație. În camera de zi, aveți întotdeauna totul la vedere și puteti controla intreg sistemul. De altfel, RMU S40 poate comunica direct cu pompele de căldură din seria S direct și fără fir.

Ca funcție principală, RMU S40 reglează automat temperatura centrală a circuitului de încălzire sau răcire. Se iau în considerare aporturile de căldură datorate radiațiilor solare sau persoanelor. Acest lucru optimizează și economisește energie.

nibe srv 10

TERMOSTAT DE RADIATOR – SRV 10

Termostatul de radiator SRV 10 se conecteaza la un calorifer clasic si controleaza temperatura ce trebuie atinsa de acesta. Bineinteles acesta poate comunica direct cu pompele de căldură din seria S direct și fără fir.

SRV 10 reglează automat temperatura centrală a circuitului de încălzire sau răcire. Se iau în considerare aporturile de căldură datorate radiațiilor solare sau persoanelor. Acest lucru optimizează și economisește energie.

Accesorii Smart Home NIBE

SENZOR DE TEMPERATURA SI UMIDITATE WIRELESS – THS 10

Acest senzor wireless vă permite să citiți temperatura și umiditatea dintr-o cameră sau o zonă climatică folosind aplicația myUplink. Pe pompa de căldură puteți vedea temperatura curentă a camerei sau o puteți schimba în grade C.

THS 10 înlocuiește senzorul interior fix. Deoarece este alimentat cu baterii, este ușor de instalat.

Montați senzorul în camera dvs. și conectați-l la instalația dvs. de încălzire NIBE S

Accesorii Smart Home NIBE

REPETITOR SI EXTENDER WIRELESS – RPP 10

Îmbunătățește semnalul, îmbunătățind comunicarea între produsele dvs. inteligente de acasă atunci când acestea sunt plasate la distanță unele de altele. Pentru instalațiile de încălzire din seria NIBE S, repetorul funcționează ca un comutator, oferindu-vă posibilitatea de a-l controla de la distanță, de a programa orele de pornire și oprire și de a măsura
consumul de energie.

Conectați repetorul și conectați-l la instalația dvs. de încălzire NIBE S

Accesorii Smart Home NIBE

SENZOR DE TEMPERATURA SI UMIDITATE WIRELESS – CDS 10

Acest senzor wireless vă permite să citiți nivelul de CO2, temperatură și umiditate dintr-o cameră sau zonă climatică folosind aplicația myUplink. Pentru
instalațiile de încălzire din seria NIBE S cu ventilație, nivelul de confort interior poate fi reglat automat pentru a vă oferi un climat interior confortabil. De exemplu, puteți crește ventilația și reduce nivelul de CO2 atunci când există o mulțime de persoane prezente sau puteți reduce ventilația pentru a reduce și mai mult costurile cu energia. Deoarece este alimentat de la baterie, este ușor de instalat, dar poate funcționa și cu o sursă de alimentare externă utilizând un micro USB.

ACCESORIILE NIBE MYUPLINK SUNT DISPONIBILE PRIN INSTALATORII SI PARTENERII NIBE ROMANIA

Accesorii Smart Home NIBE

ACCESORII NIBE MYUPLINK
SMART HOME

Accesorii Smart Home NIBE

CONTROLEAZA USOR SISTEMUL DE ORIUNDE

Folosind myUplink, puteți prelua date de la pompa de căldură în timp real și puteți monitoriza și opera sistemul dvs. prin smartphone sau tabletă.

În plus, există numeroase funcții inteligente, cum ar fi adaptarea inteligentă a prețurilor, controlul inteligent, luarea în considerare a datelor meteorologice și, în cazul unei defecțiuni, și mesaje de alarmă.

myUplink oferă deja numeroase funcții gratuite standard.

Cu un abonament premium, puteți monitoriza cu ușurință setările pompei de căldură inteligente din orice locație și puteți să o ajustați dacă doriți. Funcția premium vă oferă, de asemenea, acces la serviciul IFTTT și la asistenții de limbă.

CONTROLUL METEO

Cu ajutorul controlului meteorologic puteți alinia modul de încălzire al pompei de căldură la datele meteo. Pompa de căldură inteligentă funcționează proactiv și știe când se schimbă vremea. Acest lucru face ca schimbările meteorologice să fie și mai eficiente.

În așteptarea unei nopți clare de ger, capacitatea de încălzire este crescută în timp. În așteptarea unei zile însorite, încălzirea va fi redusă la timp. Această caracteristică asigură automat o funcționare foarte eficientă, în special în cazul schimbărilor meteorologice rapide.

OPERARE SIMPLĂ PRIN GHID INTELIGENT

Ghidul inteligent vă sprijină în operație și vă conduce cu câteva întrebări în câțiva pași spre rezultatul dorit. Nici nu trebuie să știți cum funcționează tehnologia în fundal.

Pompa de căldură stabilește automat confortul dorit al spațiului de locuit pentru încălzire, răcire sau apă caldă.

Această funcție poate fi utilizată cu ușurință prin intermediul smartphone-ului sau prin afișajul mare direct pe pompa de căldură.

Accesorii Smart Home NIBE

COMENZI VOCALE

O parte evidentă din Smart Homes sunt asistenții de limbă cu care jucăm muzică, primim știri, gătim cafea și multe altele – doar cu vocea. Dintr-o dată, nici nu trebuie să apăsați un buton pentru a auzi melodia preferată sau să vă dați seama dacă ar trebui să luați umbrela cu voi în drum spre ușă.

Asistenții de limbi străine sunt la fel de bine în seria NIBE S, cât și în Smart Home. Puteți să-l utilizați pentru a controla climatul interior în același mod și pentru a determina cu ușurință cât de plăcut ar trebui să fie climatul dvs. interior.

Puteți adăuga cu ușurință pompa de căldură prin configurația asistentului de limbă și funcția de modificare premium a myUplink. Apoi sunteți gata pentru acțiune și puteți vorbi cu asistentul dvs. de limbă despre climatul interior.

IFTTT

IFTTT înseamnă If-This-Then-That și este o tehnologie cu care vă puteți conecta pur și simplu produsele inteligente prin intermediul așa-numitelor appleturi. Acest serviciu gratuit, bazat pe web, oferă o legătură logică între diferite dispozitive activate pe Internet, care pot fi combinate între ele și pot face viața de zi cu zi mai ușoară.

Cu sistemele NIBE, acest lucru poate fi utilizat pentru a crește cantitatea de aer prin intermediul senzorului CO2, pentru a regla temperatura apei calde sau a camerei și pentru a porni modul de pornire și oprire. Utilizatorul poate combina acest lucru cu orice alte servicii.

myuplink
Noua serie NIBE-S

SERIA NIBE S

Caracteristici:

 

 • Controlează încălzirea, răcirea, ventilația, precum și apa caldă și panouri fotovoltaice
 • Design atemporal, elegant
 • Ecran tactil cu funcție de swipe
 • O parte din sistemul tău inteligent de casă
 • Funcționare ușoară prin Ghid inteligent
 • Acces la noua aplicatie myUplink
 • Control wireless prin termostat de cameră
 • Funcție inteligentă de control pentru încălzirea apei calde menajere
 • Reglementare în funcție de prognoza meteo
 • Pregătit pentru controlul vocal
 • Actualizările firmware-ului prin Wi-Fi (OTA)
 • Tarifele cele mai ieftine prin adaptarea la prețuri inteligente
Noua serie NIBE-S