Select Page

Pompa de caldura Aer-Apa cu inverter pentru o casa de 380mp

Pompa de caldura Aer-Apa cu inverter

“Sunt foarte multumit de solutie, consumul este rezonabil, iar confortul este maxim, recomand oricui”

Mircea C.

Moinesti jud. Bacau

Domnul Mircea C. detine o casa frumoasa de 380mp in Moinesti jud. Bacau din caramida de 38cm si izolatie de 15, cu geamuri din tamplarie tripan Pompa de caldura Aer-Apa cu inverter

Provocarea

– Casa noua in Moinesti Bacau fara posibilitate de racordare la reteaua de gaz.

– Fara camera tehnica pentru montaj cazan lemn/peleti si depozitare combustibil.

– S-a dorit o solutie practica si economica, cu posibilitate de monitorizare si gestionare de la distanta

Solutia

– Colegul nostru Daniel Stan (reprezentant vanzari Bacau) a propus o pompa de caldura aer/apa dotata cu inverter NIBE F2120-20 + modul de interior NIBE VVM 500 + 4 panouri solare ACV Helio Plan S  care sa intruneasca toate conditiile de confort dorite de dansul.

– Instalatia din interiorul casei este compusa din incalzire prin pardoseala si radiatoare. Anul punerii in functiune: 2016

Dl. Mircea C. - Moinesti jud. Bacau

 

De la punerea in functiune (23.12.2016) pana acum a consumat 10.600 kwh

 

Pe perioada dec 2016 – mai 2017 a platit 5.500 lei energie electrica.

 

Domnul Mihai C. are 25*C in casa tot timpul.

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru instalare

Rezultat excelent

Pompa de caldura Aer-Apa cu inverter

Tehnologia NIBE inverter – superioara altor pompe de caldura

Cu tehonologia Inverter, temperatura din incapere este reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul functioneaza la o viteza variabila care permite un consum adaptat de energie, in functie de temperature dorita in camere. Avantajele Pompei de caldura NIBE cu Inverter:

  1. Fiabilitate crescuta in timp. Datorita faptului ca sunt evitate pornirile si opririle repetate, mecanismele si piesele din interior sunt mult mai putin solicitate intr-un aparat, spre deosebire de unul traditional.
  2. Scaderea consumului de energie electrica. Cu tehnologia inverter se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt care genereaza un consum ridicat de energie. Efortul financiar suplimentar la achizitia unui aparat cu inverter este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor semnificativ diminuate la facturile de energie electrica.
  3. Functionare silentioasa. Pe langa faptul ca sunt mari consumatoare de energie, pornirile si opririle repetate produc si foarte mult zgomot care este resimtit atat in interior, cat si in exterior, in locuintele invecinate, mai ales daca acestea sunt relativ apropiate. Compresorul in tehnologia inverter este semnificativ mai silentios.

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 voturi, media voturilor: 4.76)
Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.