Select Page

MYUPLINK


 

Noua aplicatie pentru pompele de caldura cu adevarat inteligente

Faceti din pompa de caldura cel mai inteligent echipament de acasa

O CASA INTELIGENTA CU NIBE MYUPLINK

Indiferent dacă doriți să folosiți pompa de căldură prin intermediul aplicației smartphone sau prin laptop – myUplink este interfața de utilizator complet reproiectată pentru seria NIBE-S.

Cu ajutorul Ghidului inteligent NIBE, climatul din casa poate fi ajustat în modul cel mai simplu, fără cunoștințe suplimentare tehnice.

Cu NIBE este usor sa fii inteligent.

myuplink

INTELIGENT

Folosind myUplink, puteți prelua date de la pompa de căldură în timp real și puteți monitoriza și opera sistemul dvs. prin smartphone sau tabletă.

În plus, există numeroase funcții inteligente, cum ar fi adaptarea inteligentă a prețurilor, controlul inteligent, luarea în considerare a datelor meteorologice și, în cazul unei defecțiuni, și mesaje de alarmă.

myuplink

PREMIUM

myUplink oferă deja numeroase funcții gratuite standard.

Cu un abonament premium, puteți monitoriza cu ușurință setările pompei de căldură inteligente din orice locație și puteți să o ajustați dacă doriți. Funcția premium vă oferă, de asemenea, acces la serviciul IFTTT și la asistenții de limbă.

myuplink

DURABILITATE

Deținând un control complet asupra producției de apă caldă și a climatului dvs. interior, aplicația vă ajută să economisiți energie cu numeroase funcții inteligente. Acest lucru este bun pentru mediu și vă protejează portofelul.

myuplink

TERMOSTAT INTELIGENT PENTRU CAMERĂ

Termostatul de cameră RMU S40 este un mic ajutor inteligent pentru monitorizarea zonei de confort din casă. Ecranul tactil servește ca afișaj de funcționare pentru numeroși parametri și, de asemenea, ca telecomandă pentru încălzire, răcire sau ventilație. În camera de zi, aveți întotdeauna totul la vedere și puteti controla intreg sistemul. De altfel, RMU S40 poate comunica direct cu pompele de căldură din seria S direct și fără fir.

Ca funcție principală, RMU S40 reglează automat temperatura centrală a circuitului de încălzire sau răcire. Se iau în considerare aporturile de căldură datorate radiațiilor solare sau persoanelor. Acest lucru optimizează și economisește energie.

CONTROLUL METEO

Cu ajutorul controlului meteorologic puteți alinia modul de încălzire al pompei de căldură la datele meteo. Pompa de căldură inteligentă funcționează proactiv și știe când se schimbă vremea. Acest lucru face ca schimbările meteorologice să fie și mai eficiente.

În așteptarea unei nopți clare de ger, capacitatea de încălzire este crescută în timp. În așteptarea unei zile însorite, încălzirea va fi redusă la timp. Această caracteristică asigură automat o funcționare foarte eficientă, în special în cazul schimbărilor meteorologice rapide.

OPERARE SIMPLĂ PRIN GHID INTELIGENT

Ghidul inteligent vă sprijină în operație și vă conduce cu câteva întrebări în câțiva pași spre rezultatul dorit. Nici nu trebuie să știți cum funcționează tehnologia în fundal.

Pompa de căldură stabilește automat confortul dorit al spațiului de locuit pentru încălzire, răcire sau apă caldă.

Această funcție poate fi utilizată cu ușurință prin intermediul smartphone-ului sau prin afișajul mare direct pe pompa de căldură.

myuplink

COMENZI VOCALE

O parte evidentă din Smart Homes sunt asistenții de limbă cu care jucăm muzică, primim știri, gătim cafea și multe altele – doar cu vocea. Dintr-o dată, nici nu trebuie să apăsați un buton pentru a auzi melodia preferată sau să vă dați seama dacă ar trebui să luați umbrela cu voi în drum spre ușă.

Asistenții de limbi străine sunt la fel de bine în seria NIBE S, cât și în Smart Home. Puteți să-l utilizați pentru a controla climatul interior în același mod și pentru a determina cu ușurință cât de plăcut ar trebui să fie climatul dvs. interior.

Puteți adăuga cu ușurință pompa de căldură prin configurația asistentului de limbă și funcția de modificare premium a myUplink. Apoi sunteți gata pentru acțiune și puteți vorbi cu asistentul dvs. de limbă despre climatul interior.

IFTTT

IFTTT înseamnă If-This-Then-That și este o tehnologie cu care vă puteți conecta pur și simplu produsele inteligente prin intermediul așa-numitelor appleturi. Acest serviciu gratuit, bazat pe web, oferă o legătură logică între diferite dispozitive activate pe Internet, care pot fi combinate între ele și pot face viața de zi cu zi mai ușoară.

Cu sistemele NIBE, acest lucru poate fi utilizat pentru a crește cantitatea de aer prin intermediul senzorului CO2, pentru a regla temperatura apei calde sau a camerei și pentru a porni modul de pornire și oprire. Utilizatorul poate combina acest lucru cu orice alte servicii.

myuplink
Noua serie NIBE-S

SERIA NIBE S

Caracteristici:

 

 • Controlează încălzirea, răcirea, ventilația, precum și apa caldă și panouri fotovoltaice
 • Design atemporal, elegant
 • Ecran tactil cu funcție de swipe
 • O parte din sistemul tău inteligent de casă
 • Funcționare ușoară prin Ghid inteligent
 • Acces la noua aplicatie myUplink
 • Control wireless prin termostat de cameră
 • Funcție inteligentă de control pentru încălzirea apei calde menajere
 • Reglementare în funcție de prognoza meteo
 • Pregătit pentru controlul vocal
 • Actualizările firmware-ului prin Wi-Fi (OTA)
 • Tarifele cele mai ieftine prin adaptarea la prețuri inteligente
Noua serie NIBE-S