NIBE Uplink - Libertatea la degetele tale

Libertate – oriunde, oricand

Cu ajutorul internetului si a NIBE Uplink puteti obtine o privire de ansamblu si starea actuala a pompei de caldura si a incalzirii din locatia dumneavoastra.

Veti obtine o buna imagine de ansamblu, unde puteti urmari si controla nivelul de incalzire si producerea de apa calda.

Daca sistemul dumneavoastra este afectat de o dereglare operationala veti primi o alerta prin e-mail, care va permite sa reactionati rapid.

Disponibil si ca aplicatie pe Apple AppStore si pe Google Play.

Foloseste demo-ul NIBE Uplink

NIBE Uplinkwww.nibeuplink.ro »  
User: demo@nibeuplink.com
Parola: Demo2012

nibe uplink

NIBE Uplink permite cu ajutorul unei interfete web realizarea unui management inteligent al sistemului de incalzire sau racire, prin vizualizarea informatiilor privitoare la modul de functionare, atat a pompei de caldura cat si a sistemelor conexe:

  • pana la 8 sisteme de incalzire si/sau racire,
  • preparare apa calda,
  • cazan aditional, incalzire piscina, ventilatie cu recuperarea caldurii, modul de racire activa/pasiva, etc.

Odata cu vizualizarea acestor informatii Nibe Uplink permite modificarea parametrilor de functionare, putandu-se astfel in cel mai usor si clar mod posibil obtinerea unui maxim de confort al ambientului si al apei calde.

  • Automatizarea afiseaza un istoric al temperaturilor si a unor diversi parametrii importanti de functionare ai compresorului, pompelor de circulatie, diverselor accesorii ale pompelor de caldura – toate acestea inregistrate sub forma de diagrame de stare.
    Cu ajutorul acestor parametrii utilizatorul poate urmarii intreaga evolutie a sistemului pe orice perioada anterioara, putand astfel optimiza pentru perioada urmatoare de utilizare nivelul de confort si minimiza in acelasi timp consumul electric al pompei de caldura.
  • Automatizarea notifica eventualele avarii sau anomalii de functionare care pot sa apara. Daca sistemul este afectat de o dereglare operationala, Nibe Uplink permite vizualizarea unei alerte prin e-mail si permite o reactie rapida a utilizatorului – resetarea alertei sau alte masuri indicate in Uplink. In Uplink utilizatorul se poate documenta asupra tipului de alerta, masurile care trebuie luate fiind explicate clar si la obiect.

NIBE Uplink functioneaza si cu sistemul IFTTT pentru a crea un SMART HOME

Automatizeaza task-uri si configurari prin sistemul IFTTT, este gratuit si poti incerca chiar acum

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.