Select Page

CASA INTELIGENTA NIBE

OBȚINEȚI O LOCUINȚĂ INTELIGENTĂ CU NIBE

 

Pe măsură ce tehnologia evoluează, casele noastre devin mai inteligente, permițând noi oportunități de confort maxim. Cu ajutorul smartphone-ului dvs. puteți bloca ușa, vă puteți încălzi mașina într-o dimineață rece de iarnă și puteți controla climatul interior în cabana de vară de la distanță.

CONFORT DE INTERIOR CONECTAT

 

Cu un sistem de încălzire conectat, vă reduceți costurile de încălzire, mărind în același timp confortul interior. Când ieșiți din casa pe parcursul zilei sau mergeți în vacanță, căldura din casa dvs. se reglează automat, ceea ce reduce consumul de energie.

Cu ajutorul funcțiilor de calendar și a GPS-ului telefonului, puteți de asemenea personaliza sistemul dvs. de încălzire într-un mod care vă convine cel mai bine. De exemplu, puteți seta căldura să crească atunci când sunteți pe drum spre casă sau să creșteți producția de apă caldă pentru weekend când primiți oaspeți peste noapte.

ACEEAȘI LIMBĂ CU API DESCHIS 

 

Pentru ca dispozitivele dvs. inteligente să permită caracteristici diferite, trebuie să fie capabile “să vorbească” unul cu celălalt. Aceasta se face printr-un așa-numit API deschis. Cu un API deschis, puteți conecta pompa de căldură la o functie specifică, serviciu sau alte produse conectate în casa dvs.

CONECTAȚI-VĂ LOCUINȚA LA IFTTT

 

IFTTT înseamnă “If-This-Then-That” și este o tehnică care vă permite să conectați cu ușurință produsele dvs. inteligente unele cu altele prin intermediul așa-numitelor applete. Un exemplu poate fi faptul că atunci când declanșează ceasul de alarmă (declanșator), aparatul de cafea începe (acțiune). De asemenea, puteți utiliza funcția GPS de pe telefonul dvs. smartphone pentru a declanșa lumina din hol pentru a porni când vă apropiați de casă.

În mod similar, funcționează atunci când conectați produsele NIBE între ele. IFTTT are deja o mulțime de rețete pentru caracteristici inteligente, dar puteți, de asemenea, combina propriile caracteristici personalizate pentru a vă face viața mai confortabilă.

CONTROLEAZĂ CLIMATUL INTERIOR – ORIUNDE TE AFLI

 

Cu aplicația NIBE Uplink de pe telefonul smartphone, aveți întotdeauna control complet asupra pompei de căldură și a sistemului de încălzire la domiciliu. Aici puteți controla căldura, răcirea, ventilația și apa caldă. Astfel puteți să vă optimizați consumul de energie, să vă reduceți costurile și să vă asigurați că vă mențineți un climat interior perfect în casa dumneavoastră. 

REDUCEȚI SI MAI MULT COSTURILE CU AJUTORUL SMART ADAPTION PRICE

 

Functionare in functie de orele de tarifare ale energiei electrice ale furnizorului dvs.

Cu Smart Adaption Price, pompa de căldură funcționează mai mult atunci când prețul energiei electrice este cel mai mic și mai puțin intens atunci când prețul energiei electrice este cel mai ridicat. Apoi, plătiți un preț mai mic al energiei electrice și puteți reduce cu 5% până la 10% costul de energie electrică al facturii de energie electrică.

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.