Verificare periodica pompa de caldura NIBE


Afla mai multe despre serviciile noastre pentru pompele de caldura NIBE

Verificarea periodica a pompei de caldura

 

Asa cum este mentionat in manulul de utilizare de al NIBE Suedia, pompa dvs. de căldură nu are nevoie de întreținere și de aceea necesită îngrijire minimă după punerea în funcțiune.

Pe de altă parte, este recomandat să verificați conexiunile si accesoriile pompei de caldura din instalatie.

Ce se verifica ?

 

Serviciul de verificarea periodica pompa de caldura implica urmatoarele operatiuni:

 

  • verificarea parametrilor de functionare, optimizarea setarilor in functie de necesitati
  • verificarea legaturilor electrice ale pompei de caldura
  • verificarea conexiunilor hidraulice a pompei de caldura
  • verificare punct de congelare a antigelului din sursa (daca este cazul)
  • verificarea traseelor hidraulice si frigorifice din pompa de caldura
  • daca este cazul, se va face update de software al pompei cu ultimul firmware de la NIBE
  • de asemenea, inginerul de service isi va aloca timp pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra referitoare la modul de exploatare si parametrii de reglaj optimi pentru ca pompa dumneavoastra NIBE sa functioneze corect si eficient in urmatorul sezon rece.
verificarea periodica pompa de caldura

Ce nu este inclus ?

 

In serviciul de verificare a pompei de caldura nu sunt incluse servicii de inlocuire vase de expansiune, supape, aerisitoare si alte componente ale instalatiei hidraulice defecte, aerisire si spalare trasee, completare si presurizare cu antigel, verificari ale altor echipamente si instalatii ce nu au legatura directa cu pompa de caldura (hidrofor, put de apa, circuite de pardoseala, distribuitoare etc.)

Utilizatorul trebuie sa faciliteze accesul la pompa de caldura. 

In functie de situatie, va vom indruma catre instalatorul dumneavoastra NIBE pentru remedierea unor probleme de instalatie pe care le va constata inginerul de service si care vor fi consemnate intr-o nota tehnica emisa in urma verificarii.

Intrebari frecvente

Cat costa serviciul de verificare a pompei de caldura ?

Costul acestei operatiuni este de 700 lei (tva inclus) pentru pompele de caldura de SOL-Apa de pana la 17kW sau pentru cele AER-Apa de pana la 20kW.

Pentru pompele de putere mai mare si pentru locatiile cu 2 sau mai multe pompe, solicitati o oferta personalizata completand formularul nostru

Cine face aceasta verificare, e obligatorie ?

Acest serviciu va fi realizat de un inginer service TRUST Euro Therm, specializat si autorizat de NIBE Suedia pentru verificari si interventii in pompele de caldura NIBE.

Nu este obligatorie si nu influenteaza conditiile si perioada de garantie stabilite la vanzarea produsului.

Cui este adresata verificarea ?

Verificarea se adreseaza doar clientilor TRUST Euro Therm sau ai partenerilor autorizati TRUST Euro Therm cu pompe de caldura NIBE Suedia, care doresc sa-si pregateasca corect si optim pompa de caldura pentru un nou sezon de incalzire.

Cand pot sa fac verificarea periodica a pompei de caldura ?

Verificarea periodica pompa de caldura se face in sezonul cald, cand pompele de caldura nu functioneaza pentru incalzire.

Cum pot plati verificarea periodica pompa de caldura ?

Verificarea periodica pompa de caldura se poate plati online cu un card bancar (comision 0%) sau prin virament bancar in contul TRUST.

Dupa plata veti primi o confirmare de revizie pentru programarea acesteia, in functie de programul stabilit cu dumneavoastra.

Rezerva acum si plateste online o verificare periodica

Online prin card bancarCOMISION 0% pentru plata cu card bancar !

Virament bancar

in contul SC TRUST EURO THERM SRL

RO 65 RNCB 0196 0277 8493 0001

deschis la BCR Piatra Neamt.

Dupa plata veti primi o confirmare de revizie pentru programarea acesteia, in functie de programul stabilit cu dumneavoastra.

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

euplatesc

Daca ai si alte intrebari despre serviciul de verificare periodica ne poti contacta
la numerele 0730 206 206 sau 0233 206 206

Pe email la service@trust-expert.ro
Sau completand formularul nostru

Email *

Telefon (optional)

Seria echipamentului

Judet: *

Mesaj: *

Ai o poza ? uneori valoreaza cat 1000 de cuvinte
(numai fisiere tip .jpg/.doc/.pdf max 10Mb)Permisiuni in conformitate cu GDPR
TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și  pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile.

De ce sa alegi TRUST ?

verificarea periodica pompa de caldura

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

verificarea periodica pompa de caldura

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

verificarea periodica pompa de caldura

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.