Select Page

Pompe de caldura cu adevarat inteligente


Functia unica de functionare dupa prognoza meteo

CUM AR FI CA POMPA DE CALDURA
SA FUNCTIONEZE DUPA PROGNOZA METEO ?

Noile serii NIBE S sunt cele mai inteligente pompe de caldura de pana acum si va ofera un confort unic.

Caldura, racirea si aerul curat din casa pot fi ajustate usor in functie de nevoile personale.

Noua serie S foloseste inclusiv prognoza meteo pentru stabilirea necesarului de incalzire.

functionare dupa prognoza meteo

CUM FUNCTIONEAZA ?

Noua serie S de la NIBE are functia unica de control in functie de prognoza meteo pe care pompa de caldura o obtine de la cel mai mare furnizor de date si proiectii meteo din Europa.

Sistemul este conectat la internet si se sincronizeaza la datele online, locatia fiind deja stabilita de la montajul pompei de caldura NIBE.

Astfel pompa de caldura va functiona pe baza prognozei pe urmatoarele 4 ore si va ajusta inteligent consumul de energie ca tu sa beneficiezi de un confort maxim.

Avantajul este ca se va evita consumul si risipa de energie cand prognoza arata ca urmeaza sa se incalzeasca afara. De asemenea daca urmeaza o racire brusca pompa va incepe sa produca cu mult timp ca temperaturile sa atinga minimul prognozat.

nibe romania

 

DESCOPERA INGINERIA SI INOVATIA SUEDEZA


Asa cum ne-au obisnuit, inginerii suedezi de la NIBE oferta solutii si servicii premium orientate spre confortul clientilor. Departamentele de dezvoltare si cercetare fiind mereu cu un pas in fata, si pregantindu-ne de un viitor digital Smart Home.

Software-ul inteligent din pompele de caldura NIBE prezinta functia inovativa de prioritizare a factorului de decizie in calculul necesarului de incalzire, si de producere apa calda menajera.

Pe scurt pompa de caldura functioneaza dupa calcule matematice pentru a oferi confortul dorit la un consum de energie cat mai mic. Pentru acest lucru pompa de caldura NIBE se foloseste de senzori premium si altgoritmi inteligenti precum: senzorul interior de temperatura, curba de incalzire in functie de temperatura exterioara, prognoza meteo pe urmatoarele 4 ore, necesar de apa calda, etc.

Fiecare dintre acest factor are posibilitatea de a fi setat in functie de nevoile fiecaruia dintre noi prin setarea unui interval de la 0 la 10. Cu cat o valoarea este mai ridicata, cu atat efectul in calculul necesar este mai mare, de ex daca factorul prognozei meteo este setat la 10, pompa de caldura va prioritiza necesarul de incalzire in functie de prognoza meteo. Ca de obicei inginerii suedezi s-au gandit la toate si functia de control dupa prognoza meteo poate fi dezactivata la nevoie.

functionare dupa prognoza meteo
functionare dupa prognoza meteo

TRANSFORMA CASA TA 
INTR-UN SMART HOME CU NIBE

 

Actualizarile de firmware se pot face prin wireless, (prin metoda OTA) asa cum faceti si la telefonul mobil. Odata ce sistemul este inregistrat in aplicatia myUplink, acesta primeste update-urile cele mai noi direct din internet, nu mai trebuie sa folositi memorii USB pentru update-uri.

Functii inteligente prin care pompa de caldura iti memoreaza stilul de viata si iti ofera apa calda la robinet atunci cand ai nevoie.
Functia Smart Hot Water iti analizeaza consumul de apa calda timp de o saptamana si comuta automat intre modul economic si normal in functie de perioada zilei, de exemplu daca seara ai consum mai mult de apa calda se va produce in mod normal sau lux, iar pe timpul noptii revine automat la modul economic, ca tu sa nu platesti energia consumata pentru productia de apa calda atunci cand nu este necesara.

NIBE seria S se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau cablul ethernet, iar accesul la noua aplicatia NIBE myUplink este gratuita.

Impreuna cu noul termostat de camera NIBE RMU S40 se realizeaza o conexiune wireless, termostatul poate fi montat oriunde in casa, acesta comunica cu pompa de caldura in mod nativ, fara fire sau setari suplimentare.

Functie unica de control vocal. Acum puteti sincroniza boxele de comenzi vocale Google Home si Amazon Alexa pentru a controla incalzirea din casa ta doar prin comenzi vocale.

Iar cu functia Smart Price Adaption*, daca aveti un plan tarifar diferit in functie de orele de consum, pompa de caldura va folosi energia electrica atunci cand pretul este scazut si o puteti stoca intr-un puffer sau acumulator, pentru a fi folosita atunci cand pretul este mai mare.
*Este necesar un contract tarifar preferential cu furnizorul dvs de energie.

nibe S

FUNCTIONAREA DUPA PROGNOZA METEO
INCLUSA DOAR IN NOUA GAMA NIBE S

NIBE SMO S40

functionare dupa prognoza meteo

NIBE S1155

functionare dupa prognoza meteo

NIBE S1255

functionare dupa prognoza meteo
Noua serie NIBE-S

SMART

Noua serie NIBE-S reprezintă pompe de căldură de durată, eficiente, de înaltă calitate. Noua noastră generație inteligentă „Seria S NIBE” oferă caracteristici pentru o eficiență și mai mare decât înainte și face ca manevrarea pompei de căldură să fie deosebit de convenabilă, deoarece face ușoară conectarea în diferite moduri, mai intuitive si mai eficiente.

Noua serie NIBE-S

ÎN REȚEA

Pompele de căldură din noua serie NIBE-S se prezintă într-un design elegant, cu funcții practice. Ecranul tactil și conexiunea wireless integrată sunt un punct de reper al ultimelor evoluții in tehnologie.

Integrați pompa de căldură NIBE in casa SmartHome și controlați-o prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil, tableta sau asistentul vocal.

Noua serie NIBE-S

INGINERIE SUEDEZĂ

Produs în Suedia pentru provocările climatului nordic. Confort maxim și consum minim de energie – avand grija si de natura in acelasi timp. 

Ne asigurăm ca, climatul dvs. interior este perfect, indiferent de temperatura exterioara.

Pompe de caldura cu adevarat inteligente

SMART

Noua serie NIBE-S vă oferă o tehnologie inteligentă care poate deveni o parte a casei dvs. inteligente.

Datorită conexiunii Wi-Fi, este posibil să controlați seria S direct de pe smartphone sau laptop și să îl monitorizați de la distanță.

Ținând cont de prognoza meteo, seria S vă poate oferi întotdeauna un climat interior perfect.

Datorită sistemului de operare inteligent din seria NIBE S, toate procesele se desfășoară fără probleme. Chiar și instalatorul dvs. vă poate oferi asistență de la distanță, dacă este necesar.

CONFORT

Încălzirea, răcirea și aerul curat pot fi ușor ajustate la nevoile personale și sunt disponibile la cerere. Ventilația depinde de conținutul de CO2 sau umiditate al aerului din încăpere.

Nici nu trebuie să știți cum funcționează tehnologia în fundal, deoarece „Ghidul inteligent” vă ghidează automat către rezultatul dorit în doar câțiva pași. Tehnologia inteligentă ajustează climatul camerei în mod automat.

Nimeni acasă? Automatizarea va reduce ventilația sau va creste performanțele la încălzire sau răcire.

VIITOR

Nu știm exact ce ține viitorul. Cu siguranță, însă, pompa de căldură va continua să vă fie de mare ajutor în viitor.

Chiar și cei care nu utilizează încă aplicații inteligente ar trebui să privească în viitor. Seria S este deja orientată spre viitoarele tehnologii.

Astăzi, puteți utiliza energia electrică a sistemului dvs. fotovoltaic sau puteți cumpăra electricitate pe internet, dacă este deosebit de favorabilă.

Pompa de căldură va continua să joace un rol important în sistemul standard inteligent de casă pentru mulți ani următori.

MYUPLINK

Noul myUplink – aplicația inteligentă pentru noile noastre pompe de căldură.

Controlați pompa de căldură din noua serie NIBE-S direct de pe smartphone sau laptop. Este posibil să încărcați datele în timp real, să reglați setările sau să monitorizați sistemul.

Nu a fost niciodată mai ușor să acționezi o pompă de căldură.

Cu myUplink vă înregistrați pur și simplu sistemul pentru garanția suedeza.

Constructie Premium cu un design Modern

Noua serie NIBE-S

TERMOSTAT INTELIGENT PENTRU CAMERĂ

Termostatul de cameră RMU S40 este un mic ajutor inteligent pentru monitorizarea zonei de confort din casă. Ecranul tactil servește ca afișaj de funcționare pentru numeroși parametri și, de asemenea, ca telecomandă pentru încălzire, răcire sau ventilație. În camera de zi, aveți întotdeauna totul la vedere și puteti controla intreg sistemul. De altfel, RMU S40 poate comunica direct cu pompele de căldură din seria S direct și fără fir.

Ca funcție principală, RMU S40 reglează automat temperatura centrală a circuitului de încălzire sau răcire. Se iau în considerare aporturile de căldură datorate radiațiilor solare sau persoanelor. Acest lucru optimizează și economisește energie.

OPERARE SIMPLĂ PRIN GHID INTELIGENT

Ghidul inteligent vă sprijină în operație și vă conduce cu câteva întrebări în câțiva pași spre rezultatul dorit. Nici nu trebuie să știți cum funcționează tehnologia în fundal.

Pompa de căldură stabilește automat confortul dorit al spațiului de locuit pentru încălzire, răcire sau apă caldă.

Această funcție poate fi utilizată cu ușurință prin intermediul smartphone-ului sau prin afișajul mare direct pe pompa de căldură.

Noua serie NIBE-S
Noua serie NIBE-S

SERIA NIBE S

 

Caracteristici:

 

 • Controlează încălzirea, răcirea, ventilația, precum și apa caldă și panouri fotovoltaice
 • Design atemporal, elegant
 • Ecran tactil cu funcție de swipe
 • O parte din sistemul tău inteligent de casă
 • Funcționare ușoară prin Ghid inteligent
 • Acces la noua aplicatie myUplink
 • Control wireless prin termostat de cameră
 • Funcție inteligentă de control pentru încălzirea apei calde menajere
 • Reglementare în funcție de prognoza meteo
 • Pregătit pentru controlul vocal
 • Actualizările firmware-ului prin Wi-Fi (OTA)
 • Consum electric mai mic prin adaptarea consumului de energie
Noua serie NIBE-S