SABIANA Energy Smart

Energie inteligenta in casa ta made in Italy

ventilocovectoare sabiana

Unitati de ventilatie de inalta eficienta cu recuperare de caldura, special concepute pentru aplicatii rezidentiale, fabricate de catre SABIANA in Italia.

Unitatile sunt atat verticale cat si orizontale, cele verticale au o latime mai mica de 600mm si pot fi instalate in bucatarie, debara, magazie, sau in subsol.

Eficienta energetica

Functie de dezinfectare bacteriana cu filtrul Crystall

Sistem centralizat

Se instaleaza pentru a acoperi intreaga casa

Siguranta in casa ta

Toate unitatile sunt echipate cu sistem automat de bypass

Recuperati caldura din camere

Datorita principiului recuperarii caldurii cu Sabiana Energy Smart aerul evacuat incalzeste aerul proaspat ce intra in instalatie, astfel se reduce costul pentru incalzire sau racire.

De ce este Sabiana Energy Smart atat de unic ?

Unitățile Energy Smart Pro sunt echipate cu un sistem centralizat automat de control al fluxului de aer. Viteza ventilatorului este reglata pentru a asigura debitul de aer introdus si extras la valoarea solicitata, împiedicând în același timp procentajul de umiditate interioară să fie prea îndepărtat de o valoare medie. Nu există exces, prin urmare, aerul nu este nici prea uscat, nici nesănătos.

Consum specific de energie

Rata de debit maxim

Putere maxima de preincalzire

Putere de intrare

Vezi cum functioneaza sistemul de ventilatie Sabiana Energy Smart

Beneficii concrete cu Sabiana Energy Smart

Sanatate si igiena

Energy Smart garantează un schimb continuu de aer, controlul poluanților interiori, proliferarea ciupercilor, a mucegaiului și eliminarea poluanților din exterior. Prin reducerea prezenței polenului și a altor particule, garantează o calitate mai bună a vieții, chiar și pentru cei care suferă de alergii. Nu trebuie să deschideți ferestrele, de asemenea, împiedică intrarea zgomotului și a insectelor din exterior.

Confort

Energy Smart oferă cantitatea potrivită de aer în fiecare cameră, fără a crea curenti deranjanti. Debitul de aer variază de la o valoare minimă atunci când camerele sunt goale până la o valoare maximă a capacității proiectate pentru momentele cele mai aglomerate, de exemplu, în timpul unei petreceri cu mulți oameni sau atunci când gătiți alimente care eliberează mirosuri și vapori intense. Ventilație fonoasă. Operațiunea este silențioasă, potrivită pentru schimbul de aer în toate zonele casei, inclusiv în zona dormitorului.

Clasa energetică

Modelele din gama Energy Smart Standard sunt de clasa energetică A , în timp ce cele din gama Energy Smart Pro sunt certificate A + și Passivhaus.

Durata de viata

Ventilarea controlată și constantă este importantă pentru a preveni umiditatea, formarea mucegaiului și deteriorarea materialelor de construcție și a mobilierului. Cu clădiri noi: sistemul de ventilație reduce timpul de uscare a structurilor clădirilor, care sunt așadar locuibile mai devreme.

Instalare simplă

Controlul avansat și intuitiv este conceput nu numai pentru utilizatorul final, ci și pentru a simplifica activitatea instalatorului și timpul necesar pentru calibrarea ventilatoarelor. Ultimul este chiar automat pentru unitățile Pro.

Certificarea Passivhaus. Mai multă valoare pentru casa ta.

Sistemele de ventilație mecanică controlate sunt soluția optimă pentru a garanta un schimb de aer adecvat, minimizarea dispersiei căldurii și, prin urmare, constituie un element fundamental în construcția de locuințe cu izolație și eficiență ridicată și în recalificarea energetică a clădirilor existente.

Sabiana Crystall - filtru electrostatic de igiena

La cerere, toate modelele din gama Energy Smart pot fi echipate cu filtrul exclusiv Sabiana Crystall.

Eficiența de filtrare ridicată este, de asemenea, combinată cu o acțiune importantă de dezinfectare bacteriană și inactivare virală, care aduce aerul tratat la cele mai înalte niveluri de calitate cerute de reglementări.

În prezent, filtrarea electrostatică este considerată unul dintre cele mai avansate sisteme de captare a particulelor existente într-un flux de aer, capabil să asigure o eficiență ridicată și durabilă cu cele mai mari beneficii în raportul calitate / preț, având în vedere și durata sa mai mare comparativ cu orice alt tip de filtru .

Costul redus al managementului trebuie luat în considerare și în evaluarea economică, determinată în principal prin spălarea simplă cu apă și detergent, eliminând costurile de înlocuire și eliminare.

Doresti mai multe informatii ?

Suntem aproape de tine
sabiana romania

+40 233 206 206

Lasa-ne un mesaj

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 voturi, media voturilor: 4.65)
Loading...