Select Page

Sezonul aceasta profita de reducerea de -30%

Pentru pompa de caldura NIBE AMS cu modul interior NIBE BA-SVM

Montaj mai rapid si mai ieftin

Montajul se realizeaza de 2 ori mai rapid fata de sistemele clasice cu echipamente individuale

Boiler Apa calda inclus

Contine boiler de apa calda 180 litri din email cu anod de magneziu

Monitorizare si control online

Automatizare performanta cu acces gratuit la NIBE Uplink pentru monitorizare de la distanta

Racord electric 230V sau 400V

Aceiasi unitate functioneaza la 400V sau la 230V, fara autorizatii speciale

Functioneaza si pe racire

Vara va poate oferi pana la 7 grade pe tur pentru racire activa

/

Mai mic si mai compact

Cu o inaltime de doar 160cm, modulul interior NIBE BA-SVM ocupa putin spatiu in casa ta

Preturile nu contin TVA de 9% valabil pentru 2024
Manopera si materialul marunt nu sunt incluse, si fac obiectul unei calculatii in functie de obiectivul dvs.

PROFITA DE OFERTA LIMITATA

CONTACTEAZA-NE ACUM

Afla mai multe detalii despre solutia completa NIBE AMS

sau achizitioneaza solutia la pretul redus, si o montezi cand doresti tu.

  Email *

  Telefon *

  Judet: *

  Mesaj:

  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.

  Pachetul cu NIBE BA-SVM sunt create special pentru sistemele tip split, acestea contin schimbatorul de caldura freon – apa, cat si restul instalatiei precum boiler de apa calda, automatizare, aditional electric, vane, supape etc, intr-o singura unitate compacta de 60x60cm latime si adancime, pe 160cm inaltime.

  Este solutia perfecta pentru case pana in 200mp la care nu exista spatiul tehnic necesar pentru echipamente termice individuale. Practic unitatea interioara se conecteaza printr-un circuit frigorific direct la unitatea exterioara NIBE AMS.

  Schimbatorul de caldura freon – apa este integrat, pentru conectarea la unitatea externa sunt necesare doar tevile de legatura, tevi prin care va circula freon, astfel intreg sistemul are o protectie completa anti-inghet in cazul unor intreruperi de curent accidentale.

  Avantajul NIBE BA-SVM este dimensiunea redusa si montajul compact. Fata de un sistem clasic unde toate componentele instalatiei trebuie instalate separat, modulul interior de la NIBE are doar 160cm inaltime si nu ocupa mult spatiu.

  Cu o inaltime de doar 160cm, modulul interior NIBE BA-SVM poate fi montat oriunde in casa, nu emite radiatii, noxe CO2, functioneaza cu un nivel de zgomot extrem de redus. Fiecare componenta interioara este proiectata si gandita de inginerii suedezi sa functioneze optim.

  Inaltime: 1590 mm
  Adancime: 610mm
  Latime: 600mm
  Greutate: 161-165kg

  Este solutia perfecta pentru case pana in 200mp la care nu exista spatiul tehnic necesar pentru echipamente termice individuale. Practic unitatea interioara se conecteaza printr-un circuit frigorific direct la unitatea exterioara NIBE AMS. Nu mai aveti nevoie de alte echipamente precum boilere, vane, sisteme aditionale, etc.

  Unitatea interioara NIBE BA-SVM este tot ce aveti nevoie intr-un sistem de incalzire, racire si apa calda menajera.

  Eficienta energetica A+++ pentru incalzire la 55 grade celsius

  Unitatea interioara contine:

  • Boiler preparare apa calda menajera, capacitate de 180l
  • Schimbator de caldura freon-apa pentru conectare la unitatea exterioara
  • Aditional electric controlat inteligent
  • Vas expansiune circuit primar 10l
  • Pompa circulatie de capacitate 3.7 mc
  • Vane 3 cai, senzori, supape protectie.
  • Functioneaza atat la 400V cat si la 230V
  • Are racord pentru recircularea apei calde menajere, si poate controla pompa de recirculare ACM
  • Contine racorduri pentru conectare la cazan auxiliar (lemn, peleti, termosemineu, max 15kW)

  Si mai multe detalii tehnice in manual de instalare NIBE BA-SVM 10-200

  Poate functiona si pe racire, cu temperatura redusa (7/12 °C). Se conecteaza pe acelasi circuit de incalzire/racire (2 tevi) sau pe circuite separate (4 tevi) dar furnizeaza un singur tip de agent termic: cald sau rece, nu ambele simultan.

  Unitatea interioara NIBE BA-SVM functioneaza atat la curent electric trifazat 400V cat si la curent electric monofazat 230V prin introducerea unui pin in clemele de montaj (pin inclus in pachetul de montaj)
  Astfel nu trebuie sa va mai schimbati intreg sistemul daca faceti upgrade la reteaua electrica de la monofazat 230V la trifazat 400V.

   


  Tehnologia utilizata la producerea pompelor de caldura are de fapt la baza un principiu foarte simplu si bine cunoscut. Functioneaza pe acelasi principiu ca si frigiderul, prin tehnologia de comprimare a vaporilor.

  Principalele parti componente ale pompei de caldura sunt compresorul, vasul de expansiune si doua schimbatoare de caldura (un vaporizator si un condensator).

  Cu ajutorul unui ventilator, aerul din exterior este aspirat in interiorul pompei de caldura unde intra intr-un vaporizator.

  Acesta este conectat la un sistem inchis ce contine un agent de racire care se transforma din stare lichida in stare gazoasa chiar si la cele mai scazute temperaturi.

  Apoi, vaporii agentului frigorific intra in compresor unde se produce cresterea temperaturii acestuia pana la temperatura necesara pentru a putea fi distribuit in instalatia de incalzire a casei.

  Pompele de caldura sunt echipamente specifice dotate cu tehnologie moderna destinata incalzirii, racirii si producerii apei calde menajere, prin utilizarea eficienta a energiei solare acumulate in apele subterane, in sol sau in aer, sub forma de caldura ecologica. Solul, apa si aerul sunt disponibile in cantitati nelimitate pentru a fi utilizate ca sursa pentru o pompa de caldura. Cea mai avantajoasa sursa de energie depinde de circumstantele locale, de locatia cladirii si de necesarul de caldura al acesteia.

   

  Familia Miron – “Foarte multumiti de alegerea facuta, suntem deja in al doilea an cu modelul NIBE AMS, si consumul e acolo unde trebuie sa fie, desi initial citisem pe facebook si alte forumuri ca pompele de caldura consuma mult, nu a fost cazul la noi, chiar recomandam si la altii aceste sisteme moderne.”

  Sistem NIBE AMS cu BA-SVM instalat la o casa de vacanta din lemn unde nu era loc prea mult pentru instalatii complexe care ocupa mult spatiu si necesita mentenanta constanta.

  Familia Simeon: “Am fost sceptici in prima faza despre aceste pompe de caldura, dar ulterior am inteles in mare cum functioneaza si ne-am montat sistemul acasa, inlocuind vechiul cazan pe lemne.

  Am facut o alegere buna, am scapat si de lemne si de cenusa si am obtinut caldura constanta iarna stam la +23 grade fara probleme.

   

  Cu acest sistem montat acum 3 ani, se face si racire pe timp de vara, in casa s-au montat ventiloconvectoare in loc de radiatoare si s-a obtinut un randament mai bun, atat pe incalzire cat si pe racire vara in sudul Romaniei, unde temperaturile ajung si la +40 grade.

   

  Un montaj finalizat de curand de partenerii HAI Instal in jud. Arges cu solutia NIBE AMS si unitate BA-SVM la interior care contine toata instalatia intr-un singur echipament de doar 60x60cm.