Select Page
incalzire pardoseala henco

Incalzirea prin pardoseala HENCO

 

Nu mai sta pe ganduri. Cu incalzirea prin pardoseala vei economisi minim 20% din factura la incalzire. Cere o cotatie gratuit de la expertii nostri

Domnul Tanase B. isi construieste o casa in localitatea Visani jud. Iasi de 260mp la care a ales sa-si monteze pompa de caldura NIBE F1145-10 PC (passive cooling). Pentru incalzire avea nevoie de cea mai eficienta metoda de a distribui caldura generata de pompa de caldura din colectorul de suprafata.

 

incalzirea prin pardoseala henco

 

Provocarea

Era nevoie de o solutie care sa puna in valoare pompa de caldura NIBE instalata

 

  • suprafata generoasa a casei conditiona folosirea multor radiatoare clasice
  • dorea o automatizare completa pe zonele din casa, robinetii termostatici erau o bataie de cap inutila
  • incalzirea prin pardoseala electrica prezinta riscuri daca exista mobila sau obiecte mari peste pardoseala

Solutia

Directorul de vanzari zona Iasi, Iustin Lazar a propus instalarea incalzirii prin pardoseala HENCO FLOOR.

Acum incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic. Fiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor.

Termostatele de ambianta reprezinta acum inima unui sistemului de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

incalzire prin pardoseala henco

Dl. Tanase B. - Jud.Iasi

 

“Vroiam sa-mi eficientizez incalzirea in casa. Am ales incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR impreuna cu pompa de caldura NIBE, iar temperatura in instalatie nu depaseste 45 grade celsius, ceea ce imi va conferi economie dar si confort maxim in toata casa”

 

metri patrati

%

Costuri reduse

%

confort

Rezultat excelent

Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala
Incalzire prin pardoseala

Sistem fabricat complet in Belgia

Incalzirea prin pardoseala HENCO genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei. Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.

Confort, silentiozitate: incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.

Economie: daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperaturaa agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.

Incalzire prin pardoseala