Select Page

Incalzire prin pardoseala Henco Floor


Economie de minim 20 % la factura de incalzire

Economie la factura

Daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperaturaa agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient.

Z

Confort garantat

incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii  permite o ameliorare considerabila a confortului termic.

Control pt fiecare zona

Termostatele de ambianta reprezinta inima unui sistem de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

Spatiul util castigat

Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti

l

Calitate garantata

Pe lângă o gamă de produse de primă clasă, incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR se mândrește, de asemenea, cu un birou de design cu experiență care oferă suport adecvat pentru toate produsele.

Solutie la cheie

Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă sisteme diferite, asigurându-vă că găsiți întotdeauna soluția ideală pentru nevoile dumneavoastra.

De ce să alegeți HENCO FLOOR?

Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă un pachet cuprinzător de produse de înaltă calitate, inclusiv țeavă compozită Henco. Instalarea unei conducte de înaltă calitate cu durată lungă de viață este esențială într-un sistem de încălzire prin pardoseală. Deoarece înlocuirea sistemului de conducte este o afacere costisitoare.

Incalzire prin pardoseala

Sistemele de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR

Când vine vorba de încălzire prin pardoseală, fiecare podea necesită o abordare unică. Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă sisteme diferite, asigurându-vă că găsiți întotdeauna soluția ideală pentru nevoile dumneavoastra.

Sistem cu tacker

Cel mai popular sistem de încălzire prin pardoseală, unde conducta este ținută în poziție prin clipsuri.

Acesta este un sistem utilizat în mod obișnuit pentru instalarea încălzirii în pardoseală pe o suprafață mare. Este necesar un dispozitiv special de prindere pentru clipsurile de prindere

În medie, pentru fiecare metru de conducte sunt necesare trei clipsuri. Tipul clipsului se alege in functie de diametrul tubului si grosimea izolatiei.

Incalzire prin pardoseala

Henco SLIM

Incalzire prin pardoseala uscata ideala pentru renovari. Citeste mai multe despre sistemul SLIM18.

Fie ca este un apartament, sau chiar o casa veche unde sapa clasica nu poate fi o solutie din cauza grosimii, solutia SLIM18 este potrivita pentru schimbarea sistemului de incalzire clasic cu unul prin pardoseala.

Peste aceasta se poate folosi cu succes orice tip de finisaje: parchet, gresie, marmura sau chiar mocheta.

Incalzire prin pardoseala

Sistem cu placa cu nuturi

În acest sistem teava henco este montata intr-o placa prefabricata cu nuturi, care asigura un montaj fix si eficient.

Acesta este un sistem de instalare rapidă care nu necesită instrumente speciale.

Principalul lucru este să vă asigurați că placa de sistem este plasată pe o suprafață complet plană. Nu poate exista decât un singur nivel de izolație sub placă.

Incalzire prin pardoseala

Vezi cum se monteaza incalzirea prin pardoseala in sapa HENCO FLOOR

Vezi cum se monteaza incalzirea prin pardoseala uscata HENCO SLIM

Obtine o oferta customizata

Completeaza formularul, si vei primi o oferta customizata

  Adresa de email *
  Numar de telefon *
  Judetul dumneavoastra *
  Suprafata de incalzit (mp) *
  Informatii suplimentare
  Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.

  Referinte pentru incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR

  Milioane de metri de teava HENCO FLOOR incalzesc zeci de mii de case in Romania. Un sistem fiabil care si-a dovedit fiabilitatea in ultimii 25 ani. Cu o garantie de 10 ani si durata de viata de 50 ani, nici nu se merita altceva, decat Henco Floor din Belgia.

  Incalzire prin pardoseala
  Incalzire prin pardoseala
  Incalzire prin pardoseala
  pardoseala uscata indecal slim
  pardoseala uscata indecal slim
  pardoseala uscata indecal slim
  henco floor
  henco floor
  incalzire prin pardoseala henco floor