Select Page

Cum te putem ajuta ?

Esti aici:

Modul de avarie este setat cu ajutorul unui comutator care diferă, în funcție de model. Vă recomandăm să citiți ce înseamnă modul de rezervă, înainte de a face modificarea. Nu uitați că reveniți la modul normal, în caz contrar, controlul asupra pompei de căldură nu mai funcționează, ceea ce poate duce la creșterea costurilor. Dacă derivația este reglată la o temperatura prea ridicată și dacă aveți o instalație interioară cu încălzire în pardoseală, aceasta se poate deteriora.

Iată câteva exemple: Dacă aveți un produs NIBE care are un astfel de comutator, trageți comutatorul în poziția Rezervă, în dreptul simbolului “semnul exclamarii într-un triunghi”, conform imaginii. Dacă aveți un produs NIBE cu întrerupător de alimentare, rotiți sau apăsați acest întrerupător,  pentru ieșirea din modul Rezervă, conform imaginii.

La unele produse, derivația trebuie deschisă manual, pentru alimentarea cu agent termic a radiatoarelor / a încălzirii în pardoseală. La acest model rotiți butonul spre stânga, pe poziția indicatorului “mână”. Astfel, se poate schimba manual pozitia derivației. Când brațul este reglat la 10 (puncte mai mari), in instalația de încălzire este furnizat mai mult agent termic.

Dacă aveți încălzire în pardoseală, aceasta se poate deteriora la temperatri ridicate. Începeți prin a închide al doilea punct (în jur de 25%).

Articol anterior Am o alarma de protectie motor compresor, ce să fac ?
Urmatorul articol Cât de multă apă de condens este normală ?