Proiectul CASA ECO 2018

Certificarea Passivhaus. Mai multă valoare pentru casa ta.

 

Sistemele de ventilație mecanică controlate sunt soluția optimă pentru a garanta un schimb de aer adecvat, minimizarea dispersiei căldurii și, prin urmare, constituie un element fundamental în construcția de locuințe cu izolație și eficiență ridicată și în recalificarea energetică a clădirilor existente.

 

 

Proiectul CASA ECO 2018 se doreste a fi o casa cu un consum extrem de redus de energie pentru asigurarea climatului interior perfect indiferent de temperatura exterioara prin pompa de caldura Sol-Apa NIBE, fara praf, fara alergeni, fara mucegai prin instalarea unei centrale de tratare a aerului de la SABIANA.

Proiectul CASA ECO 2018

Provocarea

– Casa noua in jud. Bacau care se doreste a avea un consum cat mai redus de energie pentru incalzire si racire

– Un sistem centralizat de ventilatie pentru eliminarea prafului si acarienilor din aer

– Racire pe timp de vara cu energia stocata in sol

Solutia

– Colegul nostru Daniel Stan (reprezentant vanzari Bacau) a propus o pompa de caldura NIBE cu boiler incorporat, F1245 model Passive Cooling, pentru un montaj cat mai compact.

– Racire radianta in tavan

– Incalzire prin pardoseala HENCO Belgia (PeXc 20)

– În completare, pentru eliminarea mirosurilor neplacute, acarienilor, a riscului de mucegai și a pierderilor de căldură, clientul a optat pentru o soluție de ventilație rezidențială cu recuperare de căldură SABIANA Italia.

Consum specific de energie kW

Rata de debit maxim m3/h

Suprafata utila mp

Clasa energetica Pasiv Haus

Beneficii concrete in alegerea unui sistem cu pompa de caldura si centrala de tratare a aerului

Sanatate si igiena

Energy Smart garantează un schimb continuu de aer, controlul poluanților interiori, proliferarea ciupercilor, a mucegaiului și eliminarea poluanților din exterior. Prin reducerea prezenței polenului și a altor particule, garantează o calitate mai bună a vieții, chiar și pentru cei care suferă de alergii. Nu trebuie să deschideți ferestrele, de asemenea, împiedică intrarea zgomotului și a insectelor din exterior.

Clasa energetică

Modelele din gama Energy Smart Standard sunt de clasa energetică A , în timp ce cele din gama Energy Smart Pro sunt certificate A + și Passivhaus.

Durata de viata

Ventilarea controlată și constantă este importantă pentru a preveni umiditatea, formarea mucegaiului și deteriorarea materialelor de construcție și a mobilierului. Cu clădiri noi: sistemul de ventilație reduce timpul de uscare a structurilor clădirilor, care sunt așadar locuibile mai devreme.

Sistemul de ventilatie rezidentiala de la SABIANA Italy

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.