Select Page

Frigul isi face aparitia si anul acesta in casa ta ?


E timpul sa-ti schimbi sistemul de incalzire cu o pompa de caldura NIBE
Pompa ta de caldura pentru urmatorii 30 de ani.

NU AI CALDURA ACASA ?

Iarna e aproape, si inca nu te-ai pregatit pentru sezonul rece ?

Obtineti sfaturi utile cu privire la inlocuirea sistemului dvs de incalzire de la expertii nostri in pompe de caldura.

NU MAI IMPROVIZATI

Ajunge cu improvizatiile si cu solutiile ineficiente de incalzire.

Mergi la sigur cu NIBE Suedia, si alege confortul si eficienta la tine acasa. Pompe de caldura premium cu montaje premium prin NIBE VIP Installer.

De ce sa alegeti o pompa de caldura NIBE ?

De aproape 70 de ani, NIBE Suedia produce soluții climatice eficiente și durabile pentru locuința dvs. Cu patrimoniul scandinavic, NIBE combina energia regenerabilă cu o nouă tehnologie inteligentă pentru a profita de puterea naturii.

Iar noi la TRUST EXPERT va oferim 27 ani de experienta in domeniu si o gama premium de servicii si suport post-vanzare.

Gama de pompe de caldura Premium NIBE

NESIGUR ? Vrei sa afli ce pompa ti se potriveste ? Acum e usor cu ajutorul ghidului nostru online.

Pompe AER-Apa

pompe de caldura sol apa

Pompe APA-Apa

frigul

Pompe SOL-Apa

pompe de caldura sol apa

GARANTIA EXTINSA NIBE

Cu peste 50.000 de pompe de caldura vandute in ultimul an, investitia intr-o solutie NIBE Suedia o alegere inteligenta si sigura. De ce sa alegi alte pompe de caldura si sa fii nesigur de alegerea facuta ?

Suntem atât de convinși de calitatea și performanța produselor NIBE încât va oferim o garanție extinsa pentru a fi siguri de investitia facuta in pompa de caldura. Citeste mai multe despre garantia extinsa NIBE >>>

Iata cat de usor iti instalezi o pompa NIBE

pompele de caldura NIBE Suedia
pompele de caldura NIBE Suedia

PASUL 1. GASITI POMPA DE CALDURA PE SITE-ul NOSTRU

Cu ajutorul ghidului nostru de selecție a produsului veți găsi un model de pompa de caldura SOL-Apa, APA-Apa sau AER-Apa

PASUL 2. LUATI LEGATURA CU NOI

Cu ajutorul inginerilor TRUST veti gasi pompa potrivita pentru locuinta dumneavoastra si pentru conditiile dumneavoastra.

PASUL 3. STABILIM O VIZITA LA TINE

Se face o vizita la locatie a reprezentantului nostru zonal pentru a face un necesar in functie de instalatia dumneavoastra existenta.

PASUL 4. SE FACE OFERTA

Veti primi o oferta si termeni de livrare si instalare a solutiei cu pompa de caldura NIBE pentru locuinta dumneavoastra

PASUL 5. COMANDA SI INSTALARE

Dupa ce ati acceptat oferta si ati achitat solutia, instalarea poate incepe. In cel mai scurt timp noua pompa de caldura este instalata si in functionare – FELICITARI.

PASUL 6. VA BUCURATI DE CALDURA SI APA CALDA

Veti primi o vizita de la expertul nostru care va face un audit al instalarii. Daca doriti sa controlati pompa de caldura de la distanta este bine sa incepeti sa utilizati NIBE Uplink. Cititi mai multe despre NIBE Uplink AICI.

Discuta cu noi, avem solutia potrivita

Adresa de email *
Nr. telefon (daca doresti sa te sunam)
Judetul dumneavoastra *
Suprafata utila cladire (mp) *
Cu ce va incalziti in prezent ?
Ce fel de izolatie aveti ?
Ce tip de ferestre aveti ?
Doriti sa atasati planurile casei ? (.pdf .jpg sau .doc max 25MB)


Informatii suplimentare
Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.

IATA CE SPUNE UN EXPERT DESPRE INLOCUIREA VECHIULUI SISTEM DE INCALZIRE

frigul

“Daca aveti un sistem vechi de incalzire, cu 15-20 ani de folosire, ar fi bine sa va ganditi la schimbarea acestui sistem. Chiar daca totul pare sa functioneze corect, randamentul si eficienta au scazut in timp si se vede in consumul de lemne sau curent electric”

Jonas Thörnqvist – expert in sisteme de incalzire la NIBE Suedia

Chiar si pentru cei care au sisteme de incalzire clasice, o pompa de caldura AER-Apa este o optiune buna. Schimbarea consta in instalarea unei unitati externe, si a uneia interne fara alte proiecte si aprobari. Gama NIBE va ofera posibilitatea de a combina solutiile, si de a alege cea mai buna solutie pentru dvs si casa dvs.

“De asemenea este usor de instalat si folosit, instalatia interioara ramane aceiasi, fie ca este pe radiatoare sau pe incalzire prin pardoseala. Iar daca aveti o familie mare cu un necesar si mai mare de apa calda, se poate instala si un incalzitor de apa suplimentar” spune Jonas.

Fie ca aveti un sistem de incalzire vechi indiferent de model sau sursa, este o idee buna sa cititi despre modul in care produsele moderne de astazi va pot satisface nevoile si va pot ajuta la economiile casei dvs.

“Cel mai bun sfat pe care pot sa-l dau este sa fii pregatit. Apoti puteti face o schimbare planificata inainte de a face improvizatii. Intotdeauna este bine sa va documentati astfel va simtiti mai siguri cand luati brusc o decizie atat de mare.”

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.