Select Page

Frigul isi face aparitia si anul acesta in casa ta ?


E timpul sa-ti schimbi sistemul de incalzire cu o pompa de caldura NIBE
Pompa ta de caldura pentru urmatorii 30 de ani.

NU AI CALDURA SI APA CALDA ACASA ?

Iarna e aproape, si inca nu te-ai pregatit pentru sezonul rece ?

Scapa de griji si instaleaza-ti o pompa de caldura Premium de la NIBE Suedia. Incalzire, racire si ventilatie cu inginerie suedeza.

NU MAI IMPROVIZATI

Ajunge cu improvizatiile si cu solutiile ineficiente de incalzire.

Mergi la sigur cu NIBE Suedia, si alege confortul si eficienta la tine acasa. Pompe de caldura premium cu montaje premium prin NIBE VIP Installer.

AM PREGATIT PENTRU TINE PACHETE CU
POMPE DE CALDURA AER-APA NIBE

ALEGE SOLUTIA DURABILA SI EFICIENTA

POMPE DE CALDURA SOL-APA NIBE

AFLA CE SOLUTIE TI SE POTRIVESTE

Locatia obiectivului

Gradul de izolare

Nr. de persoane (necesar apa calda)

Suprafata utila in metri patrati

configurator solutie climatizare

IATA CAT DE USOR ITI INSTALEZI O POMPA NIBE

pompele de caldura NIBE Suedia
pompele de caldura NIBE Suedia

PASUL 1. GASITI POMPA DE CALDURA PE SITE-ul NOSTRU

Cu ajutorul ghidului nostru de selecție a produsului veți găsi un model de pompa de caldura SOL-Apa, APA-Apa sau AER-Apa

PASUL 2. LUATI LEGATURA CU NOI

Cu ajutorul inginerilor TRUST veti gasi pompa potrivita pentru locuinta dumneavoastra si pentru conditiile dumneavoastra.

PASUL 3. STABILIM O VIZITA LA TINE

Se face o vizita la locatie a reprezentantului nostru zonal pentru a face un necesar in functie de instalatia dumneavoastra existenta.

PASUL 4. SE FACE OFERTA

Veti primi o oferta si termeni de livrare si instalare a solutiei cu pompa de caldura NIBE pentru locuinta dumneavoastra

PASUL 5. COMANDA SI INSTALARE

Dupa ce ati acceptat oferta si ati achitat solutia, instalarea poate incepe. In cel mai scurt timp noua pompa de caldura este instalata si in functionare – FELICITARI.

PASUL 6. VA BUCURATI DE CALDURA SI APA CALDA

Veti primi o vizita de la expertul nostru care va face un audit al instalarii. Daca doriti sa controlati pompa de caldura de la distanta este bine sa incepeti sa utilizati NIBE Uplink. Cititi mai multe despre NIBE Uplink AICI.

DISCUTA CU NOI, AVEM SOLUTIA POTRIVITA

  Adresa de email *
  Nr. telefon (daca doresti sa te sunam)
  Judetul dumneavoastra *
  Suprafata utila cladire (mp) *
  Cu ce va incalziti in prezent ?
  Ce fel de izolatie aveti ?
  Ce tip de ferestre aveti ?
  Doriti sa atasati planurile casei ? (doar fisiere: .pdf / .jpg / .doc - max 25Mb)


  Informatii suplimentare
  Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
  TRUST EURO THERM SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile TRUST.

  IATA CE SPUNE UN EXPERT DESPRE INLOCUIREA VECHIULUI SISTEM DE INCALZIRE

  frigul

  “Daca aveti un sistem vechi de incalzire, cu 15-20 ani de folosire, ar fi bine sa va ganditi la schimbarea acestui sistem. Chiar daca totul pare sa functioneze corect, randamentul si eficienta au scazut in timp si se vede in consumul de lemne sau curent electric”

  Jonas Thörnqvist – expert in sisteme de incalzire la NIBE Suedia

  Chiar si pentru cei care au sisteme de incalzire clasice, o pompa de caldura AER-Apa este o optiune buna. Schimbarea consta in instalarea unei unitati externe, si a uneia interne fara alte proiecte si aprobari. Gama NIBE va ofera posibilitatea de a combina solutiile, si de a alege cea mai buna solutie pentru dvs si casa dvs.

  “De asemenea este usor de instalat si folosit, instalatia interioara ramane aceiasi, fie ca este pe radiatoare sau pe incalzire prin pardoseala. Iar daca aveti o familie mare cu un necesar si mai mare de apa calda, se poate instala si un incalzitor de apa suplimentar” spune Jonas.

  Fie ca aveti un sistem de incalzire vechi indiferent de model sau sursa, este o idee buna sa cititi despre modul in care produsele moderne de astazi va pot satisface nevoile si va pot ajuta la economiile casei dvs.

  “Cel mai bun sfat pe care pot sa-l dau este sa fii pregatit. Apoti puteti face o schimbare planificata inainte de a face improvizatii. Intotdeauna este bine sa va documentati astfel va simtiti mai siguri cand luati brusc o decizie atat de mare.”

  SERVICII DEDICATE DE LA SPECIALISTI

  CONSULTANTA ONLINE

  Discuta cu noi prin chat online chiar acum. Avem solutia potrivita pentru tine cu echipamente premium gandite de inginerii nostri.

  GARANTIA EXTINSA NIBE

  Suntem atât de convinși de calitatea și performanța produselor NIBE încât va oferim o garanție extinsa pentru a fi siguri de investitia facuta in pompa de caldura.

  MONTAJE PREMIUM

  Montaj premium realizat prin instalatorii NIBE VIP Installer. Fii sigur ca pompa ta de caldura este instalata corect si functioneaza la potentialul si eficienta maxima.

  MONTAJ PREMIUM PRIN NIBE VIP INSTALLER

  NIBE VIP INSTALLER

  Fii sigur ca pompa ta este instalata corect si functioneaza la potentialul si eficienta maxima printr-un montaj realizat prin instalatorii NIBE VIP Installer.

  Ce este un NIBE VIP Installer ? – Sunt firmele de instalatii care si-au dezvoltat competenta si experienta de instalator specializat in echipamente NIBE Suedia, respecta cerintele de instalare, punere in functiune si service.

  O pompa de caldura Premium NIBE Suedia, merita un montaj realizat la standarde inalte.