Frigul isi face aparitia si anul acesta in casa ta ?


Nu lasa frigul sa te ia prin surprindere si anul acesta.
E timpul sa-ti schimbi sistemul de incalzire cu o pompa de caldura NIBE

Pompa ta de caldura pentru urmatorii 30 de ani.

STIATI CA ?

O schimbare a sistemului de incalzire poate fi deranjanta si costisitoare daca nu se face la timp ?

Obtineti sfaturi utile cu privire la inlocuirea sistemului dvs de incalzire de la expertii nostri in pompe de caldura.

NU LASATI FRIGUL SA VA IA PRIN SURPRINDERE

 

Asigurati-va din timp si inlocuiti sistemul vechi de incalzire cu pompa de caldura, inainte de a improviza

IATA CE SPUNE UN EXPERT DESPRE INLOCUIREA VECHIULUI SISTEM DE INCALZIRE

frigul

“Daca aveti un sistem vechi de incalzire, cu 15-20 ani de folosire, ar fi bine sa va ganditi la schimbarea acestui sistem. Chiar daca totul pare sa functioneze corect, randamentul si eficienta au scazut in timp si se vede in consumul de lemne sau curent electric”

Jonas Thörnqvist – expert in sisteme de incalzire la NIBE Suedia

Chiar si pentru cei care au sisteme de incalzire clasice, o pompa de caldura AER-Apa este o optiune buna. Schimbarea consta in instalarea unei unitati externe, si a uneia interne fara alte proiecte si aprobari. Gama NIBE va ofera posibilitatea de a combina solutiile, si de a alege cea mai buna solutie pentru dvs si casa dvs.

“De asemenea este usor de instalat si folosit, instalatia interioara ramane aceiasi, fie ca este pe radiatoare sau pe incalzire prin pardoseala. Iar daca aveti o familie mare cu un necesar si mai mare de apa calda, se poate instala si un incalzitor de apa suplimentar” spune Jonas.

Fie ca aveti un sistem de incalzire vechi indiferent de model sau sursa, este o idee buna sa cititi despre modul in care produsele moderne de astazi va pot satisface nevoile si va pot ajuta la economiile casei dvs.

“Cel mai bun sfat pe care pot sa-l dau este sa fii pregatit. Apoti puteti face o schimbare planificata inainte de a face improvizatii. Intotdeauna este bine sa va documentati astfel va simtiti mai siguri cand luati brusc o decizie atat de mare.”

NU LASATI SCHIMBAREA SA VINA CA UN “DUS RECE”

 

De ce sa improvizati si sa va chinuiti, exista indicii clare ca este timpul pentru o pompa de caldura NIBE.

IATA CUM SE FACE SCHIMBAREA

Gasiti pompa de incalzire corecta pe site-ul nostru. Luati legatura cu noi si cu ajutorul expertilor TRUST veti gasi pompa potrivita pentru locuinta dumneavoastra si pentru conditiile dumneavoastra. Stabilim o vizita la locatie pentru a face un necesar in functie de instalatia dumneavoastra existenta. Veti primi o oferta si termeni de livrare si instalare a solutiei cu pompa de caldura NIBE. COMANDA SI INSTALARE, dupa ce ati acceptat oferta si ati achitat solutia, instalarea poate incepe. Noua pompa de caldura este instalata si in functionare – FELICITARI. Veti primi o vizita de la expertul nostru care va face un audit al instalarii. Daca doriti sa controlati pompa de caldura de la distanta este bine sa incepeti sa utilizati NIBE Uplink. Cititi mai multe despre NIBE Uplink AICI.

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star 2 Stars 3 Stars 4 Stars 5 Stars (228 voturi, media voturilor: 4.35)

Loading...

De ce sa alegi TRUST ?

TRUST EXPERT

Retea de Parteneri
Specializati

Pompele NIBE sunt disponibile prin rețeaua noastră de specialiști, care vor evalua, planifica și instala soluția potrivită de pompă de căldură pentru casa dumneavoastră.

TRUST EXPERT

Suport extins
post-vanzare

Serviciile post-vanzare oferite de echipa noastra de ingineri, pentru a asigura o durabilitate si o fiabilitate crescuta in timp produselor

TRUST EXPERT

Specialisti in pompe de
caldura

In calitate de specialisti ne mandrim cu serviciile si produsele pe care le comercializam. Acestea sunt alese pentru a asigura confortul si eficienta.