TRUST Blog

Cele mai noi si interesante articole despre sisteme de incalzire, racire si ventilatie pentru urmatorul nivel de confort pentru casa ta.

Eficienta energetica unica la nivel global al pompelor de caldura NIBE

Odata cu cea mai recenta investitie in pompele de caldura geotermale de la NIBE Energy Systems, cele 8 pompe de caldura NIBE F1345-60 cu cei 800 kW, propulseaza compania Xylem catre obiectivul mult visat….

trust expertAutor: Alexandru Marin – TRUST Expert
16 ianuarie 2019 | 11:02


 

Obtineti o locuinta inteligenta cu NIBE

Pe măsură ce tehnologia evoluează, casele noastre devin mai inteligente, permițând noi oportunități de confort maxim. Cu ajutorul smartphone-ului dvs. puteți bloca ușa, vă puteți încălzi mașina într-o dimineață rece de iarnă și puteți controla climatul interior în cabana de vară de la distanță.

trust expertAutor: Alexandru Marin – TRUST Expert
15 noiembrie 2018 | 18:33


 

A patra generație de instalatori NIBE

Firma Yttergrens Pipe din Visby se apropie de aniversarea a 100 de ani de la înființare. Tim și fratele său Måns se gândesc la următoarea etapă a călătoriei, la felul cum pot ridica și mai mult valoarea companiei…

trust expertAutor: Alexandru Marin – TRUST Expert
5 noiembrie 2018 | 08:10


 

Pompa de caldura NIBE si calitatea constructiei

In acest articol vom aduce in discutie un aspect pe care unii dintre noi uneori il omitem involuntar sau chiar voluntar, alegand un produs dupa criteriul pretului mai mic, si anume CALITATEA CONSTRUCTIEI sau A PRODUSULUI.

trust expertAutor: Adrian Maftei – Inginer Service TRUST
29 octombrie 2018 | 14:23


 

Energia din AER este extraordinara !!

Afirmația îi aparține lui Jonas Thörnqvist, expert în pompe de căldură aer / apă la Nibe, foarte pasionat de energia care ne înconjoară, deoarece aceasta poate fi captată cu ușurință și utilizată cu succes….

NIBE F2120Autor: Jonas Thörnqvist – expert în pompe de căldură NIBE
24 octombrie 2018 | 13:33


 

25 ani de incredere

Am transformat peste 25 de ani de activitate intr-o cautare continua de a ne imbunatati produsele si serviciile, asigurandu-ne ca tot ce livram se afla mereu la cele mai inalte standarde….

trust expertAutor: Alexandru Marin – TRUST Expert
5 octombrie 2018 | 08:10


 

Calitatea apei si protectia impotriva coroziunii

Selectarea tipului de protectie impotriva coroziunii din interiorul unui rezervor de apa calda depinde de cele mai multe ori de tipul de material folosit, dar un factor foarte important ii constituie si calitatea apei….

trust expertAutor: Adrian Maftei – Inginer Service TRUST
20 august 2018 | 11:20


 

De ce avem nevoie de filtrare electrostatica pentru casa noastra

Poluarea aerului a devenit o problema majora de sanatate. In fiecare zi respiram de peste 20.000 de ori, inspirand aproximativ 12.000 de litri de aer, pentru a asigura necesarul de oxigen al organismului si a ne bucura de provocarile fiecarei zile.

trust expertAutor: Manuela Dobos – Inginer tehnic TRUST
15 iulie 2018 | 13:45


Pagina: 1 


 

Aboneaza-te la noutatile noastre - Iti vom trimite cele mai interesante articole