Pompa de caldura NIBE cu inverter – racire si incalzire la costuri optime

“Am ales o pompa de caldura NIBE cu inverter, dupa ce am fost convins de cei de la TRUST de avantajele acestei tehnologii, economie de energie, fiabilitate crescuta in timp dar si zgomot mult mai mic in utilizarea unitatii exterioare”

Robert A.

Domnul Robert A. detine o casa frumoasa in Bragadiru jud. Ilfov de 175mp, constructie din caramida de 35cm, izolatie polistiren de 10cm si ferestre tripan.

pompa de caldura nibe f2040 cu inverter

 

Provocarea

– Casa in Bragadiru jud. Ilfov ce avea nevoie de o solutie integrata de incalzire si racire

– Suprafata casei de 175mp, nu era loc in jurul casei pentru solutie cu serpentina

– S-a dorit o solutie practica si economica, cu posibilitate de monitorizare si gestionare de la distanta intrucat programul de munca al clientului este foarte incarcat.

Solutia

– Colegul nostru Liviu Pandelica (reprezentant vanzari Bucuresti) a propus o pompa de caldura NIBE F2040-16 cu modul de interior NIBE VVM 500 + acumulator GB VT 200 + 2 panouri solare

– Montajul pompei de caldura s-a realizat in sistem aer-apa

– Sistemul de incalzire al casei este format din incalzire prin pardoseala si ventiloconvectoare pentru racire vara

SCOP

Metri patrati

zile pentru instalare

Rezultat excelent

pompa de caldura

Tehnologia NIBE inverter superioara altor pompe de caldura

Cu tehonologia Inverter, temperatura in incapere este reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere.

Avantajele Pompei de caldura NIBE cu Inverter:

1. Fiabilitate crescuta in timp. datorita faptului ca sunt evitate pornirile si opririle repetate, mecanismele si piesele din interior sunt mult mai putin solicitate intr-un aparat, spre deosebire de unul traditional.

2. Scaderea consumului de energie electrica. Cu tehnologia inverter se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt care generaza un consum ridicat de energie. Efortul financiar suplimentar la achizitia unui aparat cu inverter este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor semnificativ diminuate la facturile de energie electrica.

3. Functionare silentioasa. Pe langa faptul ca sunt mari consumatoare de energie, pornirile si opririle repetate produc si foarte mult zgomot, care este resimtit atat in interior, cat si in exterior, in locuintele invecinate, mai ales daca acestea sunt relativ apropiate. Compresorul in tehnologia inverter este semnificativ mai silentios.

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media voturilor: 5.00)

Loading...

Pompa de caldura NIBE

Flexibilitate

A fost pastrata instalatia cu radiatoare si ventiloconvectoare existenta. Forajul pentru sursa de apa a fost executat in 2 zile de catre o firma specializata.

Accesorii ce fac viata mai usoara

Modificarile din camera centralei, montajul pompei de caldura si al accesoriilor necesare au durat in total 5 zile.

Suport specializat

Punerea in functiune a fost facuta de catre Ovidiu Spiridon, inginer in cadrul compartimentului Service la TRUST, certificat de NIBE Suedia.

Control de la distanta

Cu NIBE Uplink iti poti controla sistemul de acasa, de oriunde de pe telefon sau tableta