Pompa de caldura Aer Apa – numai 16kW pentru o casa de 330mp

nibe f2120

“Desi initial am dorit un cazan pe peleti, cei de la TRUST m-au convins ca pompa de caldura este viitorul, confortul si beneficiile sale fiind enorme, fara camera centralei, control de la distanta, design modern, etc”

Mihai S.

Sorogari jud. Iasi

Domnul Mihai S. a construit o casa superba in loc Sorogari jud. Iasi de 330mp dispusi pe demisol, parter si etaj, izolata cu vata bazaltica de 15cm pentru care avea nevoie de o solutie moderna de incalzire.

pompa de caldura nibe f2120 vvm500 sorogari

 

Provocarea

– Casa noua jud. Iasi de 330mp D+P+M izolata cu vata bazaltica 15cm

– Fara camera tehnica pentru montaj cazan lemn/peleti si depozitare combustibil.

– S-a dorit o solutie practica si economica, cu posibilitate de monitorizare si gestionare de la distanta intrucat programul de munca al clientului este foarte incarcat.

Solutia

– Colegul nostru Iustin Lazar (director vanzari Iasi) a propus o pompa de caldura NIBE aer apa F2120 de numai 16kW impreuna cu un modul interior inteligent NIBE VVM500

– Toata instalatia este compusa din unitatea externa F2120, unitatea interna VVM500 si 3 module ECS, cate unul pe fiecare etaj

– Instalatia interioara este compusa din incalzire prin pardoseala HENCO, iar instalatia sanitara este realizata tot cu teava HENCO fabricata complet in Belgia.

 

SCOP

Metri patrati

zile pentru montaj

Rezultat excelent

pompa de caldura

Clientul este foarte multumit de alegerea facuta

Solutia aleasa cu VVM500 ii permite clientului sa faca economii, dar cel mai important ii permite sa controleze fiecare zona de incalzire din casa fie ca este demisol, parter sau mansarda. Unitatea inteligenta VVM controleaza prin modulele ECS incalzirea din pardoseala pe fiecare zona inclusiv recircularea, astfel nu mai sunt necesare pompe de recirculare in fiecare cutie de distributie.

Iar cu accesul prin NIBE Uplink, se poate monitoriza si controla caldura de la distanta direct de pe telefon sau tableta.

Desi initial ma gandeam la un cazan pe peleti, cu ajutorul celor de la TRUST am ales cea mai buna varianta de a incalzi casa, sunt foarte multumit de design-ul pompei, de functia uplink, dar si de faptul ca unitatea interioara VVM contine toate elementele unei instalatii termice complete

Te regasesti si tu in situatia de mai sus?

Vrei sa-ti instalezi o pompa de caldura NIBE?

 

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media voturilor: 5.00)

Loading...

Pompa de caldura NIBE

Flexibilitate

A fost pastrata instalatia cu radiatoare si ventiloconvectoare existenta. Forajul pentru sursa de apa a fost executat in 2 zile de catre o firma specializata.

Accesorii ce fac viata mai usoara

Modificarile din camera centralei, montajul pompei de caldura si al accesoriilor necesare au durat in total 5 zile.

Suport specializat

Punerea in functiune a fost facuta de catre Ovidiu Spiridon, inginer in cadrul compartimentului Service la TRUST, certificat de NIBE Suedia.

Control de la distanta

Cu NIBE Uplink iti poti controla sistemul de acasa, de oriunde de pe telefon sau tableta