Incalzirea prin pardoseala HENCO

Fabricata complet in Belgia

Incalzirea prin pardoseala HENCO

Incalzirea prin pardoseala HENCO

Incalzirea prin pardoseala HENCO genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei. Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.

Confort, silentiozitate: incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.

Economie: daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperaturaa agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.

Spatiu: fiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor. Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti

Igiena: la incalzirea prin pardoseala caldura este transmisa prin intermediul radiatiei care impiedica formarea curentilor de aer pentru ca aerul pe care il respiram sa fie curat.

Control: termostatele de ambianta reprezinta inima unui sistem de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

Incalzirea prin pardoseala HENCO

incalzirea prin pardoseala

Citeste studiul de caz – Cum poate incalzirea prin pardoseala sa economiseasca minim 20% la factura de incalzire

 

“Vroiam sa-mi eficientizez incalzirea in casa. Am ales incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR impreuna cu pompa de caldura NIBE, iar temperatura in instalatie nu depaseste 45 grade celsius, ceea ce imi va conferi economie dar si confort maxim in toata casa”

Tanase B. Visani jud. Iasi

Urmareste mai jos cat de usor se monteaza incalzirea prin pardoseala HENCO

Vrei sa te incalzesti folosind incalzirea prin pardoseala HENCO ?

Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Numele tau *
Adresa de email *
Numar de telefon *
Judetul dumneavoastra *
Suprafata de incalzit (mp) *
Informatii suplimentare
TRUST Euro Therm va garanteaza confidentialitatea! Informatiile furnizate de dumneavoastra nu vor fi trimise sau vandute altor entitati in scopuri de reclama, marketing si publicitate. Cititi mai multe despre politica noastra de confidentialitate aici.Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (64 voturi, media voturilor: 4.70)
Loading...