Incalzirea prin pardoseala este cea mai eficienta metoda de ati incalzi casa

Nu mai sta pe ganduri, vrei si tu incalzire prin pardoseala ? Cu incalzirea prin pardoseala vei economisi minim 20% din factura la incalzire. Cere o cotatie gratuit de la expertii nostri,

Incalzirea prin pardoseala HENCO

Incalzirea prin pardoseala HENCO

Incalzirea prin pardoseala HENCO genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei. Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.

Confort, silentiozitate: incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.

Economie: daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperaturaa agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.

Spatiu: fiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor. Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti

Igiena: la incalzirea prin pardoseala caldura este transmisa prin intermediul radiatiei care impiedica formarea curentilor de aer pentru ca aerul pe care il respiram sa fie curat.

Control: termostatele de ambianta reprezinta inima unui sistem de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.

Incalzirea prin pardoseala HENCO

Vrei sa te incalzesti folosind incalzirea prin pardoseala HENCO ?

Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Numele tau *
Adresa de email *
Numar de telefon *
Judetul dumneavoastra *
Suprafata de incalzit (mp) *
Informatii suplimentare

Urmareste mai jos cat de usor se monteaza incalzirea prin pardoseala HENCO

Iti place acest articol ? Vrem si noi sa stim !
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 voturi, media voturilor: 4.72)
Loading...

Ai nevoie de ajutor ?

Contacteaza-ne si iti vom raspunde imediat, echipa noastra este pregatita sa iti raspunda oricarei intrebari sau sesizari.

Contacteaza-ne
Contacteaza-ne

Nume si Prenume *

Judet *

Adresa de email *

Numar de telefon *

Alege ce anume te intereseaza

Mesajul tau:

Verificare antispam - Introdu literele
captcha